Σάββατο 29 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Περιοδεία σε χώρους των Σωμάτων Ασφαλείας

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και της ΝΕ Δωδεκανήσου περιόδευσε χτες Παρασκευή σε χώρους εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, στην Πυροσβεστική και στο Λιμεναρχείο, όπου συζήτησε για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Συναντήθηκε ακόμα και με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής για τις ενέργειες του Κόμματος για την επίλυση των προβλημάτων τους και συζήτησε τις θέσεις του ΚΚΕ γενικότερα για τον εκδημοκρατισμό των ΣΑ και τον προσανατολισμό των δυνάμεών τους στην αντιμετώπιση του εγκλήματος με την ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνικά μέσα, τόσο στην Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό όσο και στο Λιμενικό. Αντίθετα, τάχτηκε κατά της χρησιμοποίησης της ΕΛΑΣ στην καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων για ειρήνη και για τα λαϊκά δικαιώματα.

Υπογραμμίστηκε η σημασία που έχει η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, ιδιαίτερα μπροστά στις σαρωτικές ανατροπές που επιχειρούνται στα εργασιακά, κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα αλλά και μπροστά στο ειδεχθές έγκλημα ΝΑΤΟ και ΕΕ κατά του γιουγκοσλαβικού λαού. Ιδιαίτερα στιγματίστηκε η υποτελής στάση της κυβέρνησης που δίνει γην και ύδωρ για διευκόλυνση των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που προωθούνται στο μέτωπο.

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, να δυναμώσουν, έτσι, την αντίσταση και πάλη στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις σε βάρος του λαού της Γιουγκοσλαβίας και όλων των λαών των Βαλκανίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ