Σάββατο 5 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΟΛΑΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ...ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΠΠΑ!
ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
Ευρωπαϊκή Ενωση και ΝΑΤΟ

Εκτεθειμένα στο λαό, τα κόμματα που σπέρνουν αυταπάτες για το δήθεν έλλειμμα Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας της ΕΕ. Η ελληνική κυβέρνηση, με επικεφαλής τον κύριο Σημίτη, ολοκλήρωσε τον εγκληματικό και διπρόσωπο ρόλο της, δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή την τοποθέτηση Σολάνα στη θέση του υπεύθυνου της ΚΕΠΠΑ της ΕΕ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να αναλάβει υπεύθυνος για την ΚΕΠΠΑ της ΕΕ ο γνωστός Χαβιέ Σολάνα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, επιβεβαιώνει, με τον πιο παραστατικό τρόπο, αυτό που το ΚΚΕ δεν έπαψε να επαναλαμβάνει, ότι "ΕΕ και ΝΑΤΟ είναι το ίδιο πολέμου συνδικάτο".Οσα κόμματα διακήρυτταν την ανάγκη να αποκτήσει η ΕΕ τη δική της κοινή εξωτερική πολιτική και θεωρούν ότι στην Κολωνία έγινε ένα τέτοιο βήμα, ας εξηγήσουν τώρα στο λαό τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την τοποθέτηση ενός από τους σφαγείς του γιουγκοσλαβικού λαού, του Χ. Σολάνα, στη θέση του "κυρίου ΚΕΠΠΑ".

Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ αρκεί από μόνη της, για να καταδικάσει ο λαός στις ερχόμενες εκλογές και με την ψήφο του την Ευρωπαϊκή Ενωση και τα κόμματα του "μονόδρομου"".


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ