Τρίτη 8 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τη Δευτέρα... να γελάνε τα λαϊκά στρώματα

Στις πολιτικές εξελίξεις, στον εκλογικό στόχο του Κόμματος και στις τελευταίες εξελίξεις στο Γιουγκοσλαβικό, αναφέρθηκε η ΓΓ του ΚΚΕ, σε δηλώσεις που έκανε από τη Θεσσαλονίκη.

"Για να ελπίζει ο λαός τη Δευτέρα, πρέπει με την ψήφο του να εξασφαλίσει, να κλαίει ο κύριος Σημίτης, να είναι πάρα πολύ πικραμένος ο κύριος Καραμανλής, να γελάνε τα λαϊκά στρώματα. Και για να γελάσουν, νομίζω θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η υπερενίσχυση του ΚΚΕ, όχι για μια δική μας αυτοϊκανοποίηση, αλλά γιατί τότε θα δυναμώσει η λαϊκή ενότητα και συμμαχία και ο λαός μας θα έχει ένα χαράκωμα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του", σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Παρουσιάζοντας τον εκλογικό στόχο του Κόμματος ξεκαθάρισε: "Εμείς έχουμε στόχο τη μεγάλη λαϊκή συμμαχία και συμπαράταξη, η οποία πρέπει να τρέξει από τις 14 του μήνα και να είναι πιο δυνατή, γιατί στα διάφορα συρτάρια της ΕΕ αλλά και του ΝΑΤΟ, υπάρχουν τρομακτικά σχέδια που αρχίζουν από την αλλαγή των συνόρων μέχρι και το γκρέμισμα των τελευταίων κατακτήσεων των εργαζομένων. Εμείς λοιπόν εκεί έχουμε το μυαλό μας πάνω από όλα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ