Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Οχι βιασύνες

"Σπεύδε βραδέως". Τη φιλοσοφία αυτή δείχνει ν' ασπάζεται ο Γιάννης Κυράστας βάσει των όσων είπε στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Παναθηναϊκού. "Το χτίσιμο της ομάδας θέλει χρόνο. Είμαστε διατεθειμένοι, ανεξαρτήτως κόστους, να αποκτήσουμε κάποιους καλούς παίχτες. Θα περιμένουμε όμως όσο χρειαστεί. Είναι προτιμότερο παρά να πέσουμε σε λάθος επιλογές, λόγο πίεσης" δήλωσε.

Ο "πράσινος" τεχνικός σήμερα θα βρεθεί στη Σόφια προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βουλγαρίας με την Αγγλία. "Στην ομάδα μας οι παίχτες που θα αποκτηθούν θα είναι μεταξύ 24 - 28 χρονών. Ο 25χρονος αριστερός επιθετικός της ΤΣΣΚ Σόφιας, Μίλεν Πέτκοφ είναι στα σχέδιά μας. Το ψάξιμο όμως δε σταματάει εδώ. Θα παρακολουθήσω και τους Κιρίλοφ, Κισίσας. Το βλέμμα μας θα στραφεί και στην Αργεντινή για παίχτες που είχαν προταθεί από τον Ρότσα" ανέφερε.

Αν και δεν υποσχέθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα φτιαχτεί από τα θεμέλιά της. Βοηθός του σ' αυτή του την προσπάθεια αποφασίστηκε από τη διοίκηση να είναι ο Στράτος Αποστολάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ