Σάββατο 12 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΣΤΑΥΡΟΥ ΖΟΡΜΠΑΛΑ (του Λάμπη της ΕΠΟΝ), ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ του "Ριζοσπάστη", 25.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,που πέθανε στις 14 Απρίλη 1999, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 40.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

Μαργαρίτης - Στέφανος

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΠΠΑ (Καραϊσκάκη), η κόρη του Αμαλία και ο γαμπρός του Τάσος προσφέρουν στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 15.000 δρχ.

* * *

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ έχασε τη μάχη με το θάνατο, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, σε ηλικία 54 χρόνων.

Αγαπητέ μας κουμπάρε. Για μας, δεν ήσουν μόνο ο άνθρωπος που μας στεφάνωσε. Ησουν φίλος και αδελφός. Η ζωή, όμως, στάθηκε πολύ σκληρή μαζί σου. Πονάμε πολύ που δεν μπορέσαμε να έρθουμε στην κηδεία σου και αυτό γιατί δεν προφταίναμε..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρίδας σου που σε σκέπασε.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Πασχάλης και Αντιγόνη Τσιάπη

* * *

Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΠΟΡΙΔΗ και όλων των αγωνιστών από τη Νέα Σμύρνη, που έπεσαν στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, τα αδέρφια του πρόσφεραν 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

* * *

Στη μνήμη του ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΛΑ, προέδρου της ΠΕΣΑΘΕΑ, και του αντιπροέδρου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα 30.000 δρχ.

Γιάννης Τσαγκάρης, πρόεδρος της ΠΕΣΑΘΕΑ

Μηνάς Ξεκομνηνός, γεν. γραμματέας

* * *

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΛΛΙΔΗ και των νεκρών αγωνιστών της γενιάς του, προσφέρω για τις ευρωεκλογές 40.000 δρχ.

Κ. Μ.

* * *

Στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΡΡΕ,που πέρασαν 6 μήνες από το θάνατό της, και αντί για λουλούδια στον τάφο της, ο σύζυγός της Γιάννης Κορρές προσφέρει 10.000 δρχ. για τη μάχη των ευρωεκλογών.

* * *

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΚΗ από τη Μεταμόρφωση Λακωνίας, η ανιψιά του Διαμάντω Γκίνη προσφέρει 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης αδελφής μας ΙΩΑΝΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ - Σπανά,που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, καθώς και στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μας, προσφέρουμε 200.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Εμπόρων Κέντρου.

Σούλα και Αυγέρης

* * *

Στη μνήμη των ΧΡΗΣΤΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΥΚΑ, ο αδελφός τους Παναγιώτης Δούκας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου, 15.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ, ο γαμπρός του Βασίλης Βρεταρος προσφέρει 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ