Παρασκευή 18 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να πυκνώσουμε τις γραμμές του Κόμματος και του αγώνα

Τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και κυρίως όλους τους πατριώτες και πατριώτισσες που για πρώτη φορά συναντήθηκαν μαζί μας ψηφίζοντας ΚΚΕ, όλους τους νέους και τις νέες που ψήφιζαν πρώτη φορά και θαρρετά επέλεξαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ χαιρετίζει η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ,σημειώνοντας πως δεν είναι τυχαίο ότι η εκλογική επιρροή του Κόμματος στο νομό αυξάνεται σταθερά, όπως δείχνει η αύξηση του ποσοστού και των ψήφων από εκλογή σε εκλογή.

Είμαστε αποφασισμένοι, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ, να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο τη συσπείρωση του λαού, των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών και συνταξιούχων και, βεβαίως, της νεολαίας πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε: Της ειρήνης στα Βαλκάνια, της ανεργίας, της παιδείας, της υγείας, γενικότερα της ανάπτυξης μέσα από τους καθημερινούς αγώνες μας.

Οι εκλογές πέρασαν, αλλά τα προβλήματα μένουν και οξύνονται, τονίζεται και επισημαίνεται χαρακτηριστικά: Οι ελιές των ελαιοπαραγωγών μένουν απούλητες στις κάδες, ενώ σε λίγο χρόνο θα έρθει η νέα σοδειά. Οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία βλέπουν συνεχώς τις θέσεις εργασίας να περιορίζονται και οι εργολαβίες να γίνονται καθεστώς. Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό πληρώνουν τα σπασμένα του ΝΑΤΟικού πολέμου στα Βαλκάνια. Και η ανακοίνωση καταλήγει:

Η Φωκίδα αργοπεθαίνει και πρέπει να αντιδράσουμε. Στο χέρι μας είναι πιο αποφασιστικά να αντισταθούμε και να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική. Να πυκνώσουμε ακόμα περισσότερο τις γραμμές του ΚΚΕ μπροστά στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που θα συνεχιστούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ