Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σοκ με Αλβέρτη

Χάνει την πρώτη φάση των αγώνων ο παίκτης του ΠΑΟ

Ισχυρό σοκ στο παραπέντε πριν ριχτεί στη μάχη των αγώνων για το Ευρωμπάσκετ δέχτηκε η εθνική μας ομάδα, αφού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τέθηκε νοκ άουτ από όλους τους αγώνες της Α φάσης, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη συμμετοχή του στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο διεθνής παίκτης στην τελευταία προπόνηση που έγινε την Κυριακή το βράδυ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τη Δευτέρα το πρωί ύστερα και από μεγάλο πόνο που ένιωθε υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν. Και αυτό γιατί όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Πάντως ο παίκτης αποφεύγει το νυστέρι και ακολουθεί εντατική θεραπεία. Στόχος του ιατρικού τιμ της Εθνικής μας, να είναι έτοιμος για τους αγώνες της Β φάσης στο Λεμάν που αρχίζουν το Σάββατο.

Αντίθετα καλά είναι τα νέα για τον Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Πετρόπουλου.

Πρόβλημα με Στογιάκοβιτς

Πάντως, η Εθνική μας δεν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τη συμμετοχή βασικών παικτών. Μια από τα ίδια ισχύουν και για τη Γιουγκοσλαβία όπου ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς χάνει οριστικά τους αγώνες της πρώτης φάσης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν των Σακραμέντο Κινγκς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία στη Θεσσαλονίκη για να είναι έτοιμος στα παιχνίδια της Β φάσης στο Πο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ