Τετάρτη 21 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εξελίξεις ενόψει

Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων βρίσκονται όλοι στον Παναθηναϊκό. Εκτός από τα τρία ονόματα που ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας (Νταβόρ Σούκερ, Γιούρι Τζοργκαέφ και Σότα Αρβελάτζε) υπάρχουν πληροφορίες για κάποια μεταγραφή - βόμβα. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" μέχρι στιγμής τηρούν "σιγήν ιχθύος", αφού το πάθημα με τον Κόλιμορ τους έκανε να προσέχουν πολύ τις επόμενες κινήσεις.

Τα νέα τρία πρόσωπα που ακούγονται στην Παιανία προέρχονται από τη Γιουβέντους και είναι οι Ντανιέλ Φονσέκα, Νικόλα Αμορούσο και Χουάν Εσνάιντερ. Για τον πρώτο υπάρχουν αμφιβολίες για την απόκτησή του καθώς ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο ΠΑΟΚ, ενώ για τους άλλους δύο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πάντως όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή και ύστερα από τις απαραίτητες συνεννοήσεις μεταξύ του τεχνικού των πρασίνων, Γιάννη Κυράστα και του προέδρου, Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Σήμερα εξάλλου αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη η αποστολή του "τριφυλλιού" για να συμμετάσχει στο Γκόθαμ Καπ. Η άφιξη της ομάδας στην Αμερική έχει θέση σε συναγερμό την ελληνική ομογένεια και ήδη έχουν πουληθεί 30.000 εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Επόμενος σταθμός μετά τις ΗΠΑ θα είναι το Μιλάνο, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ