Τετάρτη 21 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Δημοσιογράφοι κατά Φαν Γκάαλ

Σε καταγγελία κατά του Ολλανδού προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Φαν Γκάαλ, προχώρησαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, λόγω της απόφασής του να κρατήσει τις πόρτες κλειστές στους εκπροσώπους του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων - και όχι μόνο - της ομάδας.

Στο κείμενο καταγγελία που υπέγραψαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι καταδικάζουν τις "μεθόδους" του Φαν Γκάαλ και όπως αναφέρουν αποτελούν τα θύματα μιας "προσβλητικής συμπεριφοράς".

Τη Δευτέρα, οι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να... παρακολουθήσουν την "πρώτη" συγκέντρωση της Μπάρτσα ενόψει της νέας περιόδου απομονωμένοι επί έξι ώρες στο πάρκιν του γηπέδου Νου Καμπ και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και την επίσημη παρουσίαση του νεοαποκτηθέντα Ντάνι.

  • Για ακόμη τρία χρόνια, θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός ανανέωσε χτες το συμβόλαιο του με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το 2002, έναντι 720 εκατομμυρίων δραχμών ετησίως.

Το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Κάρλος με τη Ρεάλ έληγε τον Ιούνη του 2000 και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα υπογραφεί στις αρχές Αυγούστου, όταν επιστρέψει στην Ισπανία ο Βραζιλιάνος άσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ