Κυριακή 1 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΛΕΣΒΟΣ
Λίστα αναμονής 24 ημερών!

Σε λίστα αναμονής 24 ημερών μπαίνουν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για τη Λέσβο, μετά την κατάργηση των πτήσεων κάθε Τρίτη και Σάββατο, αλλά και τη δρομολόγηση μικρότερης χωρητικότητας αεροπλάνων στη γραμμή.

Αυτό επισημαίνει σε επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Μεταφορών και τις διοικήσεις της "Ολυμπιακής Αεροπορίας" και "Αεροπλοϊας", με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Αιγαίου και τους βουλευτές του νομού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου. Οπως υπογραμμίζει, όλοι οι φορείς του νομού (Τοπική Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, Ενωση Ξενοδόχων κλπ.), που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δαπάνες για την τουριστική προβολή της Λέσβου στη Βόρεια Ελλάδα, αγωνιούν με τη σημερινή κατάσταση, ενώ πολλοί θεωρούν ότι η Λέσβος έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, γι' αυτό και δεν υπάρχει η δέουσα κυβερνητική μέριμνα, ώστε να ξεφύγει ο νομός από τη συνεχή υποβάθμιση.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ζητά να γίνουν άμεσα οι κατάλληλες ενέργειες (δρομολόγηση έκτακτων πτήσεων) για να μη μετατραπεί σε αγανάκτηση η αγωνία των κατοίκων της Λέσβου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ