Κυριακή 1 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προειδοποιούν οι ταχυδρόμοι

Με απεργιακές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι ταχυδρόμοι, αν δε σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση στο ΔΣ του ΕΛ-ΤΑ για την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στις ταχυμεταφορές.

Με ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του Σωματείου Ταχυδρόμων ΕΛ-ΤΑ, καταγγέλλουν ότι τέτοιες ενέργειες (θυγατρική) και μάλιστα πίσω από την πλάτη των εργαζομένων, είναι σε βάρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων και κατ' επέκταση σε βάρος και των εργαζομένων. Επισημαίνουν ότι δεν αποδέχονται ούτε θυγατροποίηση, ούτε ιδιωτικοποίηση ενός τμήματος του Δημόσιου Ταχυδρομείου, το οποίο πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορεί ν' αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του προς τον ελληνικό λαό και να αναδιοργανώσει τις ταχυμεταφορές, όπως έκανε τη 10ετία του 1980, τότε που έκλειναν η μια πίσω από την άλλη όλες οι ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρίες, καθώς δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα ΕΛ-ΤΑ στην ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του κοινού.

Καταλήγοντας οι εκπρόσωποι του Σωματείου, προειδοποιούν κυβέρνηση και διοίκηση ότι θα τους βρουν αντιμέτωπους σε κάθε παρόμοια ενέργεια απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και ότι θα υπερασπίσουν με όλους τους τρόπους το δημόσιο χαρακτήρα του Ταχυδρομείου και τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ