Σάββατο 7 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
"Κόκκινες" προσπάθειες

Βασικά σε 4 παίκτες έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Ιωαννίδης. Στον ΠΑΟΚ ο Πρέλεβιτς

Στον Ολυμπιακό, ύστερα από το σίριαλ Ομπέρτο, ένα άλλο βρίσκεται σ' εξέλιξη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για παίκτη που τους ανήκει αλλά που θέλουν ν' αποκτήσουν. Τον Εντουάρ Ριγκοντό. Ο Γάλλος παίκτης φαίνεται πως δύσκολα θα έρθει στο "λιμάνι", καθώς κοιτά με μεγάλο ενδιαφέρον την Αμερική και το ΝΒΑ. Παρ' όλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" δεν... καταθέτουν τα όπλα. Πέρα από τον Ριγκοντό υπάρχουν και άλλα ονόματα που ακούγονται στον Πειραιά. Ρίσπερτ, Σεϊκέλι και Μπράουν έχουν προβάδισμα, με βασική προϋπόθεση, ν' αποκτήσουν κοινοτικό διαβατήριο. Μάλιστα ο Σον Ρίσπερτ βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και δοκιμάζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν "σφήνα" στην προσπάθεια απόκτησης του Μπράουν από την ΑΕΚ, προσφέροντας στον παίκτη γύρω στα 121 εκατομμύρια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μπράουν είναι 36 ετών και την τελευταία διετία ταλαιπωρείται από διάφορα προβλήματα υγείας. Τραυματίας είναι και ο Ρόνι Σεϊκέλι. Μάλιστα οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς φέρονται διατεθειμένοι να του δώσουν 4.500.000 δολάρια ώστε ν' αποχωρήσει από την ομάδα.

  • Δεν άντεξε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους "ασπρόμαυρους" και απομένει μόνο η υπογραφή του, κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ