Τρίτη 10 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ερωτηματικό ο "αντιΚασάπης"

"Θόλωσε τα νερά" χτες ο Τουμπάκοβιτς, αφού στην προπόνηση χρησιμοποίησε ως αντικαταστάτη του Κασάπη στην αριστερή πλευρά τον Κοπιτσή. Ετσι κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει ποιος τελικά αύριο το βράδυ θα ξεκινήσει στη βασική 11άδα απέναντι στην ΑΙΚ. Ο Ματιάσεβιτς ή ο Κοπιτσής. Η ετέρα θέση που αποτελεί ερωτηματικό αφορά τη δεξιά πλευρά στα χαφ. Ο Μαλαδένης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο "Τούμπα" ίσως τον προτιμήσει από τον Μάρκο.

Στο μεταξύ, ήρθαν χτες στην ΑΘήνα οι Σουηδοί και, φυσικά, το μεγαλύτερο πρόβλημά τους παραδέχτηκαν πως είναι η υψηλή θερμοκρασία. Ευελπιστούν, πάντως, ο καύσωνας να επηρεάσει και τους γηπεδούχους, ώστε να μην αποκτήσουν υπολογίσιμο πλεονέκτημα. Ο προπονητής στην ΑΙΚ, Στιούαρτ Μπάξτερ, ισχυρίστηκε πως σήμερα θα καταλήξει στη χρησιμοποίηση ή μη του νεοαποκτηθέντα Αντερσον και πρόσθεσε: "Η ομάδα μου θα κυνηγήσει ένα γκολ στην προσπάθειά της να γυρίσει στη Σουηδία με ένα καλό σκορ".

  • Για την 16η αγωνιστική, η ΑΙΚ νίκησε με 3 - 0 (Εσλουντ, Κορνέλιουσον, Χοχ) την Τρέλεμποργκ. Είναι το όγδοο παιχνίδι που δεν έχει δεχτεί γκολ (πέντε Πρωταθλήματος, έναν Κυπέλλου και δύο Τσάμπιονς Λιγκ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ