Τρίτη 10 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
"Καρφί" ΓΓΑ σε Ηφαιστο

Δεν τον διατηρεί στην Α1 ρίχνοντας τον Κτησιφώντα στην Α2 όπως ζήτησε η ομοσπονδία. Με προσφυγή στα δικαστήρια απειλούν οι Δραμινοί

Δικαστικές βολές εναντίον της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ετοιμάζεται να εξαπολύσει το ΤΑΠ Ηφαιστος, ως αντίδραση στην απόφαση της ΓΓΑ, να μην καταργήσει το ΤΑΠ Κτησιφών. Ο Ηφαιστος είχε υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών. Ομως, η ομοσπονδία, λίγο μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, είχε ζητήσει από την ΓΓΑ να μην κατοχυρώσει τον Κτησιφώντα στη μεγάλη κατηγορία, εφόσον δε διέθετε τμήματα υποδομής. Κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ΓΓΑ, αφού θεώρησε ότι η συγκεκριμένη αίτηση της ΕΟΠΕ, ήταν εκπρόθεσμη. Ετσι τα στελέχη του Ηφαίστου θα ζητήσουν δικαίωση μέσω της Δικαιοσύνης.

* Στην 7η θέση του τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που διεξήχθη στην Πεσκάρα της Ιταλίας, βρέθηκε το ελληνικό δίδυμο των Μανώλη Ρουμελιώτη και Θανάση Μιχαλόπουλου, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και δύο ήττες.

* Οπωσδήποτε τη νίκη πρέπει να πετύχει η Εθνική μας ομάδα των ενόπλων, στην αναμέτρησή της με την Ολλανδία, για να περάσει στα ημιτελικά των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων που διεξάγονται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Εξάλλου, προχθές το ελληνικό συγκρότημα έχασε από τη Νότια Κορέα με 3 - 2 (23 - 25, 16 - 25, 25 - 22, 25 - 23, 15 - 12), και η πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε πολύ δύσκολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ