Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Οχι" από ΕΚΟΦ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία αρνείται πως ο προπονητής Κ. Αντωνιάδης μπορεί να προσληφθεί στον Παναθηναϊκό

Αντίθετη με το ενδεχόμενο πρόσληψης του Κυριάκου Αντωνιάδη ως προπονητή στο κολυμβητικό τμήμα του Παναθηναϊκού, δηλώνει με χτεσινή ανακοίνωσή της η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία Φιλάθλων (ΕΚΟΦ). Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η παραίτηση που είχε υποβάλει προ καιρού δεν έγινε ποτέ δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρα δεν είναι ελεύθερος ν' αναζητεί εργασία. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή, ενισχύει, κατά την ΕΚΟΦ, την πεποίθηση ότι θα υπάρξει επαναδραστηριοποίησή του με τη νέα αγωνιστική περίοδο. "Ως εκ τούτου, ο κ. Αντωνιάδης, ούτε ανήκει ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί τη συνεργασία του με κανένα σωματείο αυτή τη χρονική στιγμή", υποστηρίζει χαρακτηριστικά η ΕΚΟΦ.

  • Με πολλές ελπίδες για επίτευξη μεγάλων επιδόσεων, αναχώρησε, χτες, η Εθνική μας ομάδα θαλασσίου σκι ανδρών και γυναικών για την πόλη Μπούργκενμπρες της Γαλλίας, όπου ξεκινάει αύριο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την αποστολή απαρτίζουν οι Γιώργος Χατζής, Τάσος Χατζής, Βασίλης Παπακυρήκος, Αγγελική Ανδριοπούλου, Σύλια Στανίδη, Μαρία Βυμπρανιέτσοβα και ο ομοσπονδιακός προπονητής Π. Σιώκης.
  • Με την παρουσία δύο εκ των καλυτέρων ιστιοπλόων της κατηγορίας "ΛΕΪΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ", του Δημήτρη Θεοδωράκη και του Σπύρου Μαρμαρινού, ξεκίνησε χτες στην Αγία Τριάδα της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ενωση Ιστιοπλόων Θεσσαλίας - Μακεδονίας - Θράκης. Στη διοργάνωση μετέχουν ακόμα 38 σκάφη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας ήδη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη ιστιοπλοϊκή κατηγορία για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, με τον Αντώνη Μπουγιούρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ