Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
"Τσιγκούνα" τύχη

Ισχυρές ομάδες θ' αντιμετωπίσουν οι ελληνικοί σύλλογοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

"Ηταν ατυχία για μας να κληρωθούμε με τον επικεφαλής του ομίλου και το ίδιο δύσκολη είναι η κλήρωση και για τις άλλες ελληνικές ομάδες των ανδρών, με εξαίρεση το Κιλκίς". Με αυτή τη δήλωση σχολίασε την κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης που έγινε χτες στη Βιέννη ο προπονητής του Πανελληνίου, Γιώργος Κρανάκης. Οι ομάδες της χώρας μας "έπεσαν" σε αντιπάλους των μεγάλων σχολών του αθλήματος, όπως η κροατική και η ισπανική.

Ο πρωταθλητής Ιωνικός ΝΦ έχει να αντιμετωπίσει (εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι) την κροατική Μπάντελ Ζάγκρεμπ, ενώ στο Ζηρίνειο θα υποδεχτεί ο Δούκας την ισπανική Κάγια Καντάμπρια (Κυπελλούχων). Περίπου 2.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα θα αναγκαστεί να ταξιδέψει ο Πανελλήνιος προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τη ρωσική Π. Τσελιαμπίνσκ για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ενώ στη Βοσνία θα πάει ο ΓΑΣ Κιλκίς για να αντιμετωπίσει την Μπάνια Λούκα, που θεωρείται πιο εύκολη αντίπαλος από τις άλλες.

Μια από τα ίδια και για τις γυναίκες, όπου όλα τα "μεγαθήρια" θα περάσουν από τη χώρα μας. Για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, η Αναγέννηση Αρτας θα προσπαθήσει (ξεκινώντας από την έδρα της) να περάσει το εμπόδιο της πορτογαλικής Μαντέιρα Σαντ, για να μπει σε όμιλο του θεσμού. Η Ν. Ιωνία υποδέχεται την Ούλμπροβα Λετονίας στο Κυπελλούχων, ο Φίλιππος παίζει στη Βέροια με την κροατική Σπλιτ Κάλτενμπεργκ (Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας), ενώ για το Κύπελλο Πόλης η Ανκάρα Τουρκ Τελεκόμ θα υποδεχτεί τις Ελπίδες Δράμας. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 2 - 3 Οκτώβρη και οι επαναληπτικοί9 - 10 του ίδιου μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ