Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα επέμβαση ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο σπασμένο πόδι του και πρόκειται να αρχίσει φυσικοθεραπεία μέσα στην επόμενη βδομάδα. Ο Γερμανός οδηγός της Φεράρι είχε χειρουργηθεί για πρώτη φορά μία μέρα μετά το ατύχημά του, που συνέβη στις 11 Ιούλη στην πίστα του Σίλβερστόουν κατά τη διάρκεια του βρετανικού Γκραν Πρι.

Ο Σουμάχερ επρόκειτο να κάνει τις πρώτες του δοκιμές με τη Φεράρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως οι γιατροί του αποφάσισαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μία διορθωτική επέμβαση, όπως και έγινε. Ο Γερμανός έφυγε από την κλινική της Γενεύης και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπεία στο σπίτι του. Οπως ανακοίνωσε η Φεράρι, ο Σουμάχερ, που αντικαθίσταται προσωρινά από τον Φινλανδό Μίκα Σάλο, θα κάνει πιθανότατα την επανεμφάνισή του στο ιταλικό Γκραν Πρι, που θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη στην πίστα της Μόντσα.

Ο Γερμανός πιλότος ήταν δεύτερος στην κατάταξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 πριν από το ατύχημά του, τώρα όμως έχει ήδη πέσει στην τέταρτη θέση, 20 βαθμούς πίσω από τον άλλο οδηγό της Φεράρι, τον Ιρλανδό Εντι Ιρβάιν, που κέρδισε τα δύο επόμενα Γκραν Πρι και εκτόπισε στη δεύτερη θέση τον Φινλανδό οδηγό της Μακ Λάρεν - Μερτσέντες και κάτοχο του τίτλου, Μίκα Χάκινεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ