Σάββατο 21 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημαρχιακές... πρωτοτυπίες

Οι διοικούντες το Δήμο Ζωγράφου δεν ακολουθούν μόνο μια πολιτική καθ' όλα εγκληματική, αφού έχουν βαλθεί να καταστρέψουν και τις τελευταίες πλατείες που υπάρχουν στην περιοχή. Ακολουθούν, σε άλλους τομείς, και... πρωτότυπες πολιτικές, που όσο και να σπάσει κανείς το κεφάλι του, αδυνατεί να συλλάβει τη δοσολογία της φαιάς ουσίας που διαθέτουν.

Πρόσφατα αποφάσισαν και έθεσαν σε εφαρμογή - καλώς ή κακώς άλλου παπά ευαγγέλιο - τη μονοδρόμηση της οδού Κουσίδου και της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Λόγος γίνεται για δυο κεντρικούς δρόμους που μαζί είναι δεν είναι ένα - ενάμισι χιλιόμετρο. Το κακό όμως είναι ότι οι εγκέφαλοι του μέτρου μονοδρόμησαν το μισό από τον κάθε δρόμο, με αποτέλεσμα το καθημερινό κομφούζιο - παρά το ότι οι δρόμοι αυτό τον καιρό είναι άδειοι - να είναι φοβερό, μέχρι και επικίνδυνο.

Μια ακόμα... πρωτοτυπία αυτών που βιάστηκαν να αλλάξουν τη ροή της κυκλοφορίας στους συγκεκριμένους δρόμους, είναι ότι σχεδόν πουθενά οι σχετικές απαγορευτικές πινακίδες δεν είναι στην αρχή του κάθε πεζοδρομίου, και σχεδόν στις περισσότερες περιπτώσεις τις έχουν... κρυμμένες πίσω από τις φυλλωσιές δέντρων.

Μήπως σκοπεύουν η επόμενη απόφασή τους να είναι η κοπή των δέντρων; Η μήπως οι άνθρωποι απλά δεν έχουν κουκούτσι μυαλό;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ