Τρίτη 31 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Επίδειξη δύναμης από την Ιντερ

Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Γρηγόρη Γεωργάτου

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Γρηγόρη Γεωργάτου με τα χρώματα της Ιντερ στο Καμπιονάτο, αφού ο Ελληνας παίκτης ήταν από τους καλύτερους στη νίκη των "Νερατζούρι" επί της Βερόνα με 3 - 0. Μάλιστα, από αυτόν ξεκίνησε ο χορός των γκολ για την Ιντερ, μια και μετά από σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος πέτυχε έτσι το πρώτο από τα τρία γκολ που έβαλε. Ο διεθνής Ιταλός ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε στον αγώνα, αφού εκτός από τα τρία γκολ είχε εκπληκτική απόδοση δικαιώνοντας τον πρόεδρο της Ιντερ που δαπάνησε αρκετά λεφτά για τη μεταγραφή του.

Ασχημο ποδαρικό έκανε η πρωταθλήτρια Μίλαν που αναδείχτηκε ισόπαλη 2 - 2 με τη νεοφώτιστη Λέτσε. Μια από τα ίδια ισχύουν και για τη Γιουβέντους που στην έδρα της παραχώρησε ισοπαλία 1 - 1 στη Ρετζιάνα. Σε άλλους αγώνες της πρεμιέρας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Περούτζια - Πάρμα 1 - 1, Πιατσέντζα - Ρόμα 1 - 1.

  • Σαν σίφουνας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει χτες της Νιούκαστλ με 5 - 1 για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας κορυφαίο τον πρώην "ανθρακωρύχο" Αντι Κόουλ, που πέτυχε τα 4 γκολ (το άλλο ο Ράιαν Γκιγκς). Ανάλογη της γενικής εικόνας της ομάδας του ήταν και η πρεμιέρα του Νίκου Νταμπίζα. Παρά το γεγονός ότι μετά από αρκετό καιρό ξεκίνησε βασικός εντούτοις στις αρχές του β μέρους αποβλήθηκε.

Η μεγάλη νικήτρια πάντως της 6ης αγωνιστικής ήταν η Λίβερπουλ, που επικράτησε της Αρσεναλ με 2 - 0. Αλλα αποτελέσματα: Αστον Βίλα - Μίντλεσμπρο 1 - 0, Μπράντφορντ - Γουέστ Χαμ 0 - 3, Ντέρμπι - Εβερτον 1 - 0, Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 - 0, Τότεναμ - Λιντς 1 - 2, Γουίμπλεντον - Τσέλσι 0 - 1, Σάντερλαντ - Κόβεντρι 1 - 1.

  • Σκούρα τα βρήκε η πρωταθλήτρια Μπάγερν απέναντι στη νεοφώτιστη Ουντερχάνιγκ την οποία νίκησε δύσκολα με 1 - 0. Αλλα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Βόλφσμπουργκ - Χάνσα Ροστόκ 2 - 0, Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης 1 - 1, Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 1 - 2, Φράιμπουργκ - Μόναχο 1860 3 - 0, Καϊζερσλάουτερν - Αρμίνια 0 - 2, Σάλκε - Αμβούργο 1 - 3, Ουλμ - Μπορούσια 0 - 1, Αϊντραχτ - Ντούισμπουργκ 2 - 2.
  • Το γκολ του Βασίλη Τσάρτα δε στάθηκε ικανό στη Σεβίλλη να ανοίξει επιτυχημένα την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος αφού ηττήθηκε τελικά από τη Θέλτα με 2 - 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ