Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λυκαβηττός συναυλιών

Η μουσική καλά κρατεί στο Λυκαβηττό αυτές τις πρώτες φθινοπωρινές νύχτες, καθώς πολλά είναι τα σχήματα, που "επιστρέφουν" με συναυλίες τους στην Αθήνα.

Στο θέατρο του Λυκαβηττού, αύριο (9.30μμ), μεθαύριο και το Σάββατο θα δώσουν συναυλία οι "Πυξ Λαξ",παρουσιάζοντας το υλικό του επόμενου άλμπουμ τους, καθώς και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια. Από τη σκηνή του Λυκαβηττού και τα τρία βράδια, πριν τις συναυλίες των "Πυξ Λαξ", θα παρελάσουν τρεις διαφορετικές μπάντες. Αύριο, θα εμφανιστούν οι Κορσικανοί "I MUVRINI",από τα μεγαλύτερα έθνικ συγκροτήματα στον κόσμο, τους οποίους γνωρίσαμε από τη συνεργασία τους με το ελληνικό συγκρότημα και τον Στινγκ στο μίνι CD "Ας την εικόνα να μιλάει". Η ελληνοκορσικανική συνεργασί, μάλιστα έγινε χρυσή και μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει η απονομή του χρυσού δίσκου. Την Παρασκευή, τους "Πυξ Λαξ" θα "προλογίσουν" οι "ΑΝΕΥ" και το Σάββατο οι "ΟΝΑΡ".

Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή (9.30μμ) θα δώσουν συναυλία οι "Τρύπες",με το υλικό του καινούριου τους δίσκου "Μέσα στη Νύχτα των Αλλων", καθώς και μια επιλογή από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια της μπάντας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ