Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τυπική διαδικασία

Με το μυαλό στα... έγκατα της γης και στις διαθέσεις του Εγκέλαδου θα βρίσκονται σήμερα στο ΟΑΚΑ (20.30, ΕΤ-1) οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ελλάδας και Αλβανίας, που εξ ανάγκης πρέπει ν' αγωνιστούν στο προτελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του EURO 2000.

Η τυπική διαδικασία έγινε ακόμα πιο "επώδυνη" από το χτεσινό σεισμό και τις συνέπειές του. Ο αγώνας είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει απολέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης. Το μόνο που προβάλλει ως κίνητρο είναι το γόητρο.

Παρά το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και την άσχημη ψυχολογία (λόγω αποκλεισμού και σεισμού) ο Βασίλης Δανιήλ ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν για τη φανέλα. Ασχετα αν πρόκειται για τυπική διαδικασία, θέλει τη νίκη ώστε ν' αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η εμφάνιση και η ήττα - αποκλεισμός στη Νορβηγία. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας αναμένεται να προχωρήσει σ' αλλαγές στη βασική 11άδα.

  • Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό, αν η συνάντηση Ελλάδας - Αλβανίας θα γινόταν κανονικά ή θ' αναβαλλόταν λόγω του σεισμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ