Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Αγώνας δίχως αύριο

Η Εθνική ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα την Ισπανία με στόχο την είσοδό της στην τετράδα της Ευρώπης. Δύσκολο έργο έχουν και οι γυναίκες, που κοντράρονται με τη Ρωσία

Τον κρισιμότερο αγώνα της στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Φλωρεντία, δίνει σήμερα η Εθνική ανδρών όπου στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης αντιμετωπίζει την Ισπανία (21.15 ΕΤ-1) σε αγώνα νοκ άουτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α φάσης κατέλαβε την 4η θέση στον όμιλό της που την έφερε αντιμέτωπη με τον πρώτο του άλλου ομίλου, που ήταν οι "ταυρομάχοι". Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης της Ατλάντα και παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Πάντως η επιλογή του αντιπάλου στην προημιτελική φάση ήταν των ίδιων των διεθνών μας και της τεχνικής ηγεσίας, αφού εκτίμησαν ότι αυτή τη στιγμή ήταν πιο καλή επιλογή απ' ό,τι η Ρωσία ή η Γιουγκοσλαβία.

Οσον αφορά τους σημερινούς αντιπάλους της Εθνικής μας γρίφο αποτελεί η συμμετοχή του πορτιέρο Χέσους Ρολάν. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ρολάν, που θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ρουμανία χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο. Τα άλλα παιχνίδια είναι: Ρωσία - Ιταλία, Κροατία - Γιουγκοσλαβία, Ουγγαρία - Γερμανία.

Δύσκολο έργο έχει όμως και η Εθνική γυναικών που στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του αντίστοιχου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Πράτο, καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρωσία που ήταν δεύτερη στην προηγούμενη διοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ