Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΣΕΡΒΕΤ
Με τον κόσμο τους οι "κιτρινόμαυροι"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Επιφυλακτικοί από όλες τις απόψεις φάνηκαν στη χτεσινή κοινή συνέντευξη Τύπου οι προπονητές του Αρη, Ιλια Πέτκοβιτς και της Σερβέτ, Ζεράρ Καστελά, ενόψει του σημερινού αγώνα των δύο ομάδων για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι δύο προπονητές, που συνυπήρξαν συνεργάτες στην ελβετική ομάδα προ ετών, τίθενται αντιμέτωποι τώρα σε δύο παιχνίδια σημαντικά και για τους ίδιους, αλλά και για την ιστορία των ομάδων τους.

Ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός του Αρη Ι. Πέτκοβιτς δήλωσε: "Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι λογικός και να μην εκβιάζεις τίποτα. Κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι αβαντάζ για μας, και βέβαια το καλύτερο θα είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας. Ξέρω ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό. Εχω δύο σχήματα στο μυαλό μου και θα αποφασίσω λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Πάντως, το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση, και το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας με κάνει να νιώθω αισιόδοξος. Η Σερβέτ έχει δώσει μέχρι τώρα έντεκα επίσημα παιχνίδια για το ελβετικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Σίγουρα έχει βρει ένα ρυθμό. Ομως, επιμένω ότι σημασία έχει πώς θα παίξουμε εμείς και όχι ο αντίπαλος. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, αλλά τώρα βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση και έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι".

Συγκρατημένα αισιόδοξος φάνηκε ο Ζεράρ Καστελά για την τύχη της Σερβέτ στου Χαριλάου. Οπως και ο Πέτκοβιτς, βέβαια, δεν άνοιξε τα "χαρτιά" του. "Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Αρης και ξέρουμε τι μας περιμένει. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, αλλά το πλεονέκτημα για μας είναι ότι έχουμε δώσει επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιον Λιγκ", δήλωσε ο Ελβετός τεχνικός, για να συμπληρώσει: "Τον Αρη δεν τον είδαμε στην Ξάνθη, αλλά αυτά που είδα είναι αρκετά για να καταλάβω την ελληνική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη, όμως θα είμαστε ικανοποιημένοι αν πάρουμε και μια ισοπαλία. Οσο για την ενδεκάδα, έχω αποφασίσει κατά 80% για το σχήμα που θα παίξει".

Το μας αρχίζει στις 21.00 (ΕΤ-3 απευθείας μετάδοση).

Μπ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ