Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Επίθεση στα γραφεία της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ

Νέα θρασύδειλη αντικομμουνιστική επίθεση σημειώθηκε σε βάρος των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Συγκεκριμένα, «άγνωστα» φασιστικά αποβράσματα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΕ, αφού έσπασαν την κλειδωμένη είσοδο των γραφείων εισέβαλαν μέσα και έβαλαν φωτιά σε διάφορα έντυπα, πανό κλπ σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Ευτυχώς από καθαρή τύχη η φωτιά που έβαλαν το βράδυ δεν πήρε έκταση και έτσι αποφεύχθηκε η ολοκληρωτική καταστροφή των γραφείων.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ τονίζει ότι και το νέο αυτό κρούσμα αποτελεί συνέπεια του γενικότερου αντικομμουνιστικού και αντιδημοκρατικού κλίματος που καλλιεργείται με αφορμή την άνοδο του λαϊκού κινήματος και τις μαζικές κινητοποιήσεις.

«Η αντιλαϊκή πολιτική τους είναι ο εμπνευστής και ο οργανωτής τέτοιων εγκληματικών ενεργειών. Ενοχλεί η λαϊκή αντίδραση στα αντιλαϊκά μέτρα. Ενοχλεί το γεγονός ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που τα αποκαλύπτει, τα καταγγέλλει και τα αντιπαλεύει», τονίζεται και προστίθεται: «Ομως απατώνται οι εμπνευστές, οργανωτές και εκτελεστές αυτών των προβοκατόρικων ενεργειών, αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα, ότι θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές και θα τους αναγκάσουν να αναστείλουν τον αγώνα τους ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές».

Κλείνοντας την ανακοίνωση η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ τονίζει ότι «Το λαϊκό κίνημα με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές, θα συνεχίσει και θα δυναμώσει τη δράση και τον αγώνα του για να τις αποκρούσει και να τις ανατρέψει, παλεύοντας για μια πολιτική που να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ