Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ξεπέρασαν τα όρια

Μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ3 - «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ») υπό την ανοχή του παρουσιαστή (Γιώργος Τραπεζανίδης) σιώπησε στην επίθεση του Γιώργου Γεωργίου προς την εφημερίδα μας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο παραπάνω συντάκτης της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» αφού υποστήριξε ότι το μόνο έντυπο που δεν εκτρέφει τη βία είναι το μαγαζί που δουλεύει, εντελώς αυθαίρετα εξίσωσε τις άλλες αθλητικές εφημερίδες με το «δογματικό» ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, όσον αφορά την εκτροφή της βίας από της σελίδες τους. Οτι δηλαδή έχουν αναγνώστες τυφλούς... οπαδούς.

Φυσικά η λάσπη επιστρέφεται και ασφαλώς αν μια εφημερίδα μη αστικού τύπου τους χαλάει τη μαγιά επειδή καταπιάνεται με τα πραγματικά προβλήματα που είναι η απαξίωση του αθλητισμού και όχι η βιτρίνα τύπου Σούπερ Λίγκα που έχει φέρει τη νεολαία σε τέλμα τότε δε θα... πάρουμε. Τώρα αν η λέξη «δόγμα» είναι για μας σταθερά να είμαστε στις αρχές που έχουν πάνω από όλα τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Σχετικά με την κρατική τηλεόραση έχουμε να υπενθυμίσουμε ότι μέσω ΔΕΗ δεν έχουμε την υποχρέωση να ακούμε κάθε... πικραμένο να λέει ό,τι του καπνίσει. Τελεία και παύλα.


Α.ΠΑΓ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ