Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και η μετεκλογική έκφρασή της

Η προεκλογική περίοδος, όμως, τέλειωσε και οι τοπικές εκλογές έγιναν. Κι έτσι, πλέον, δεν έχουμε μόνο λόγια, αλλά και έργα, ιδιαίτερα απ' όσους εκλέχθηκαν στις δημοτικές αρχές. Ενας εξ αυτών είναι και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος πριν μερικές μέρες απέδειξε με έργα τι ακριβώς εννοούσε ο Αλ. Τσίπρας, όταν δήλωνε τα όσα αναφέρονται στο προηγούμενο σχόλιο: Αύξησε τα ανταποδοτικά τέλη για τα σπίτια και τα καταστήματα κατά ...8%. Φυσικά, δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά προχώρησε και σε σκανδαλώδεις εκπτώσεις στις μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις που είναι πάνω από 6.000 τ.μ., οι οποίες και θα πληρώνουν λιγότερα!

Μάλιστα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» τόνισαν ότι έχει αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη πάνω από 45% χωρίς τις νέες αυξήσεις, ο Γ. Ιωακειμίδης απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξής: «Ο Μπενετάτος στη Νίκαια με μηδέν αυξήσεις στα τέσσερα χρόνια έπεσε 5% στις εκλογές και παραλίγο να χάσει το δήμο. Εγώ με αυξήσεις 45% στα τέσσερα χρόνια, πήρα 62% στις εκλογές. Αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να αυξήσω κι άλλους φόρους»!!!

Αυτά, για το πώς εννοεί η «ανανεωτική, ριζοσπαστική και οικολογική αριστερά» την «εναλλακτική πολιτική προς το συμφέρον των πολιτών»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ