Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τραμπουκισμός εναντίον συνδικαλιστή

Απροκάλυπτη επίθεση με στόχο να φιμωθεί η φωνή των ταξικών δυνάμεων δέχτηκε ο εργαζόμενος στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και πρώην γραμματέας του σωματείου Μανώλης Ντούρος, στην προχτεσινή Γενική Συνέλευση για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις επερχόμενες εκλογές του σωματείου.

Η πρόθεση του Μ. Ντούρου να παραθέσει στοιχεία για εργασιακά θέματα και εργατικά ατυχήματα στο Δήμο Αγίου Δημητρίου (σ.σ. έρχεται πρώτος ανάμεσα στους Δήμους του Λεκανοπεδίου), προκάλεσε το θυμό και την τραμπούκικη επίθεση ενός εργαζόμενου στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος απομακρύνθηκε αμέσως μετά από την αίθουσα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος τραμπούκος συμμετείχε και στο παρελθόν σε επεισόδια κατά των αποφάσεων του σωματείου, λειτουργώντας σαν «υπερασπιστής» της δημοτικής αρχής.

Ο Μ. Ντούρος μιλώντας στο «Ρ» κάλεσε τους εργαζόμενους «να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να καταδικάσουν τους τραμπούκους που εκφράζουν τα συμφέροντα της διοίκησης του δήμου, να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις και να συσπειρωθούν γύρω από τις δυνάμεις που χρόνια τώρα αγωνίζονται για τα συμφέροντα και μόνο των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ