Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση - αφιέρωμα στο Δεκέμβρη του '44, για την «αληθινή πλευρά της Ιστορίας», διοργανώνουν την Κυριακή 3 του Δεκέμβρη το Συμβούλιο Πόλης Πειραιά και η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα γίνει προβολή ταινίας και έκθεση φωτογραφίας.

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Τσε, ο επαναστάτης γιατρός» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Υγείας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, την Τρίτη 5 του Δεκέμβρη, στις 12 μ., στο αμφιθέατρο του Ανατομείου.

Συγκεντρώσεις - συζητήσεις με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της:

  • Την Κυριακή 3 του Δεκέμβρη, στο Δημαρχείο Θέρμης, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Νοτάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ
  • Την Παρασκευή 7 του Δεκέμβρη, στο Δημαρχείο Συκεών, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Αγγελο Τζέκη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ καλούν τη Δευτέρα 4 του Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Στην εκδήλωση, που θα γίνει στο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου - γέφυρα Κολοκυνθούς), θα μιλήσει ο Κ. Παπλωματάς, συνεργάτης του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ