Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ
Αγωνιστική σφραγίδα στην 3η του Δεκέμβρη

Κάλεσμα πάλης από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα των ΑμεΑ

Στις 11 π.μ. στον πεζόδρομο της Κοραή είναι το αυριανό ραντεβού των ΑμεΑ (στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση της ΣΕΑΑΝ)
Στις 11 π.μ. στον πεζόδρομο της Κοραή είναι το αυριανό ραντεβού των ΑμεΑ (στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση της ΣΕΑΑΝ)
Αγωνιστική σφραγίδα στην 3η του Δεκέμβρη, Παγκόσμια Μέρα των Ανθρώπων με Αναπηρία (ΑμεΑ), προβάλλοντας τα αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των αναπήρων και των οικογενειών τους, βάζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) με παράσταση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Κοραή αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ. και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την 3η του Δεκέμβρη οι αγωνιστές ανάπηροι, μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες ΑμεΑ θα είναι στους δρόμους του αγώνα και θα παλεύουν για ζωή με δικαιώματα, καταδικάζοντας ως κύριους υπεύθυνους για τη συνεχή όξυνση των προβλημάτων την κυβέρνηση, αλλά και τη συμβιβασμένη ηγεσία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η οποία στηρίζει αυτή την πολιτική, υπογραμμίζει η ΣΕΑΑΝ. Οι εκδηλώσεις της ΣΕΑΑΝ για την 3η του Δεκέμβρη θα συνεχιστούν με εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα του μεγάλου πογκρόμ ενάντια στους ανάπηρους της Κατοχής, τη Δευτέρα 11 του Δεκέμβρη στις 12 μ. στο μνημείο του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ». Την Τρίτη 12 του Δεκέμβρη στη 1 μ.μ. η ΣΕΑΑΝ με την Επιτροπή Νεολαίας πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση της ΔΕΗ, Χαλκοκονδύλη 30, ενάντια στην ανεργία, για μαζικές προσλήψεις.

Αγωνιστικό στίγμα έδωσαν χτες οι αγωνιστές ανάπηροι της ΣΕΑΑΝ και στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την 3η του Δεκέμβρη. Τα μέλη της ΣΕΑΑΝ παρέδωσαν στον Κ. Παπούλια και στους δημοσιογράφους φάκελο με τα αιτήματα που διεκδικεί το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, αλλά και τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζει. Στον αντίποδα η πλειοψηφία της ΕΣΑμεΑ -συνεχίζοντας την πρακτική της συναίνεσης στην αντιλαϊκή πολιτική που οξύνει τα προβλήματα των ΑμεΑ - περιορίστηκε σε εμφανίσεις στις επετειακές εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ