Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σπύρος Πατσιός
Σπύρος Πατσιός
Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο, στις 15 Δεκέμβρη 1988, του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στην αθάνατη μνήμη του, η γυναίκα του Μαρία προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης.

* * *

Ο Μιχάλης Γλυνάτσης προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 500 ευρώ στη μνήμη της Μάνας του.

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΗ και για την ονομαστική γιορτή του πρόσφερα για την οικονομική εξόρμηση 25 ευρώ.

Τάκης Μουζακιώτης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των αγωνιστών συγχωριανών μου από το Χαλαζόνι Φιλιατρών Μεσσηνίας ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος πήρε μέρος στην ίδρυση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκε στη θέση Σωτηριάνικα Ταϋγέτου, στη διάρκεια εκκαθαριστικών επιχειρήσεων. ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αντάρτη του ΕΛΑΣ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΕΝΥΧΤΑ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος ήταν ο πρώτος κομμουνιστής δήμαρχος που εκλέχτηκε στις Σέρρες το 1934. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΓΑΝΗ καθώς επίσης στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καματερού 50 ευρώ.

Κώστας Κυριαζόπουλος

Δημήτρης Μυριανθόπουλος
Δημήτρης Μυριανθόπουλος
* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη, η γυναίκα του Ελένη και οι κόρες του πρόσφεραν στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Υμηττού, 200 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 5 Δεκέμβρη 2006 «έφυγε» από κοντά μας ο Μακρονησιώτης ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.

Οικογένεια Αγγελου Αργυρόπουλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Γεωργία Χριστοδουλάκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, για να συνεχίσει το ΚΚΕ αποφασιστικά τον αγώνα του για τη λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό.

Χαρίλαος Ρούσσος

* * *

φΩΤ. 2

Στη μνήμη των κομμουνιστών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από το Μπισχίνι Ολυμπίας Ηλείας ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτογραφία), ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥ (φωτογραφία), ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΤΣΙΟΥ, ΓΑΡΥΦΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (δάσκαλου), ΔΙΟΝΥΣΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΙΟΥ, ΝΙΟΝΙΟΥ ΠΑΛΑΜΙΔΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΗ, ΑΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΕΣΠΗ, ΣΟΦΙΑΣ και ΣΑΚΗ ΦΟΥΝΤΗ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 150 ευρώ.

Ευανθία Κυριαζοπούλου
Ευανθία Κυριαζοπούλου
Νικόλαος Χρονόπουλος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ (φωτογραφία ) ΣΑΛΙΧΟΥ και του θείου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΙΧΟΥ, αγωνιστών της Eθνικής Αντίστασης οι οποίοι «έφυγαν» στις 30 Δεκέμβρη 2005, προσφέρω 80 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας.

Το χρονιάτικο μνημόσυνο γίνεται στους Αγίους Αποστόλους στη Νίκαια στις 10.00 π.μ.

Βασίλης Σαλίχος


Δημήτρης Ρούσσος
Δημήτρης Ρούσσος

Χρήστος Χριστοδουλάκης
Χρήστος Χριστοδουλάκης

ΣΑΛΙΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΑΛΙΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Γιάννης Χρονόπουλος
Γιάννης Χρονόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ