Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΙ
Να ξεσηκωθούμε!

«Ολα τα ΤΕΙ της χώρας να ξεσηκωθούν! Καμία καθυστέρηση! Ούτε ώρα χαμένη!», είναι το μήνυμα του Πανελλαδικού Συντονιστικού των ΤΕΙ, που σημαίνει συναγερμό σε κάθε σχολή, σε κάθε πόλη, καθώς «ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει η κατάργηση του άρθρου 16. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Καμία ανοχή σε αυτό το έγκλημα».

Εκπρόσωποι 10 σπουδαστικών συλλόγων από την Αθήνα, τη Χαλκίδα την Καλαμάτα και τα Χανιά συναντήθηκαν χτες στα ΤΕΙ Αθήνας για να συντονίσουν την αγωνιστική τους δράση. Οι σπουδαστές λένε το δικό τους ΟΧΙ στην πολιτική της ακριβοπληρωμένης αμάθειας, της υποχρηματοδότησης και της υποβάθμισης των ΤΕΙ και ενώνουν τη φωνή τους με φοιτητές, εκπαιδευτικούς, μαθητές, εργαζόμενους «ενάντια στην πολιτική της ΕΕ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματά μας».

Το Πανελλαδικό Συντονιστικό των ΤΕΙ καλεί τους σπουδαστικούς συλλόγους να συμμετέχουν στα αυριανά συλλαλητήρια και στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 10 του Γενάρη, να κλιμακώσουν την πολύμορφη αγωνιστική τους δραστηριότητα, να προχωρήσουν σε εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς και κατοικίας για ενημέρωση και κάλεσμα σε κοινή δράση όλων των εργαζομένων. Ακόμα, να προχωρήσουν σε μπλοκάρισμα της επιχειρηματικής λειτουργίας μέσα στις σχολές με καταλήψεις σε γραφεία διασύνδεσης. Να ακυρώσουν σεμινάρια, ημερίδες επιχειρηματικότητας και να προχωρήσουν σε καταλήψεις διοικήσεων, παραστάσεις διαμαρτυρίας στη συζήτηση των προϋπολογισμών της ιδιωτικοποίησης και της εξαθλίωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ