Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σταγόνες από αγάπη

Οι Λ. ντι Κάπριο και Ντ. Κίτον στις «Σταγόνες αγάπης» του Τζέρι Ζακς
Οι Λ. ντι Κάπριο και Ντ. Κίτον στις «Σταγόνες αγάπης» του Τζέρι Ζακς
Το κοινωνικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 1996 με τίτλο «Σταγόνες αγάπης», σε σκηνοθεσία Τζέρι Ζακς, θα προβληθεί απόψε στις 24.00 από τη ΝΕΤ.

Πριν από δεκαεφτά χρόνια, η Λι, θέλοντας μανιωδώς να ανεξαρτητοποιηθεί έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας πίσω την καλοκάγαθη αδερφή της, Μπέσι, για να φροντίζει τον πατέρα τους Μάρβιν. Τώρα η Λι επιστρέφει μαζί με τον έφηβο γιο της Χανκ προκαλώντας τρομερή αναστάτωση και φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή όλης της οικογένειας...

Ενα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών σε μια θαυμάσια δραματική ταινία, που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι που γνωρίζουμε λιγότερο είναι ίσως αυτοί που χρειαζόμαστε περισσότερο. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δίνει μια εκπληκτική ερμηνεία ως αντιδραστικός γιος μιας ξεχωρισμένης οικογένειας. Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ντάιαν Κίτον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Χιουμ Κρόνιν.

  • «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας». Ταινία φαντασίας, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον.

Το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται όταν ένα φτωχό αγόρι, ο Τσάρλι Μπάκετ, κερδίζει αναπάντεχα το ένα από τα πέντε χρυσά εισιτήρια για μια μοναδική περιήγηση στον παράξενο, γλυκό και λαχταριστό κόσμο της σοκολατοποιίας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα. Κανείς δεν έχει καταφέρει να εισχωρήσει στο μυστηριώδες εργοστάσιο εδώ και 15 χρόνια. Απώτερος, αλλά κρυφός σκοπός του Γουόνκα είναι να εντοπίσει το παιδί εκείνο που είναι πραγματικά άξιο για το μεγάλο βραβείο: τα κλειδιά της σοκολατοποιίας του... Μια «σοκολατένια» υπερπαραγωγή γεμάτη χρώμα, φαντασία και χιούμορ. Πρόκειται για την απολαυστική μεταφορά στο σινεμά του ομότιτλου κλασικού μυθιστορήματος του Ρόαλντ Νταλ. Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Φρέντι Χάιμορ, Ντέιβιντ Κέλι(ΑΝΤΕΝΝΑ, 21.00).

  • «Γαμπρός της συμφοράς». Κωμωδία, σε σκηνοθεσία Τζέι Ρόουτς.

Οταν ο Γκρεγκ πήγε να ζητήσει σε γάμο την Τέρι, δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο Τζακ Μπερνς, ο πατέρας της κοπέλας του, θα ήταν πρώην πράκτορας της CIA και θα είχε στην κατοχή του έναν ανιχνευτή ψεύδους! Στην προσπάθειά του να πάνε όλα καλά, ο Γκρεγκ θα καταφέρει τα χειρότερα. Ο «Νόμος του Μέρφι» και ο υποψήφιος πεθερός του δε θα του χαριστούν! Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Στίλερ, Τέρι Πόλο (STAR, 22.45).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ