Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ: Αύριο Πέμπτη, 21 Δεκέμβρη, ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ενωση Λογιστών Αθήνας. Οι λογιστές και οι λογίστριες μπορούν να ψηφίζουν σήμερα Τετάρτη και αύριο από τις 1.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται στα γραφεία της Ενωσης (Κάνιγγος 27, στην Αθήνα) και οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται το Σάββατο 23 Δεκέμβρη οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας. Οι οικοδόμοι ψηφίζουν με το βιβλιάριο ασθενείας. Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών έχει ως εξής: Σήμερα Τετάρτη, 4 μ.μ.-9 μ.μ., πλατεία Παπανδρέου, απέναντι από το ΙΚΑ. Αύριο Πέμπτη 21/12, 4 μ.μ.-9 μ.μ., πλατεία Αγ. Αλεξίου απέναντι από το ΙΚΑ. Παρασκευή 22/12, 4 μ.μ.-9 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας, Παμμικρασιατικός. Σάββατο 23/12, 4 μ.μ.-8 μ.μ., Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ: Παρέμβαση στην επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών «ΣΥΚΑΡΗΣ» πραγματοποίησαν χτες ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και εργαζόμενοι της εταιρείας, απαιτώντας τα δεδουλευμένα τριών μηνών και το δώρο Χριστουγέννων. Για σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων προγραμματίζει εξόρμηση στο κατάστημα «ΣΥΚΑΡΗΣ» στο Μενίδι. Η επιχείρηση εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έκλεισε 25 καταστήματά της, καταδικάζοντας στην ανεργία περίπου 250 εργαζόμενους χωρίς μάλιστα να τους καταβάλει τις αποζημιώσεις. Ανοιχτό παραμένει μόνο το κατάστημα στο Μενίδι όπου απασχολούνται συνολικά περίπου 35 εργαζόμενοι στους οποίους και οφείλονται δεδουλευμένα τριών μηνών, καθώς και το δώρο Χριστουγέννων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ