Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, πατέρα και αγωνιστή ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, 200 ευρώ.

Τούλα Πετρούνια - Τίνα και Γεώργιος

  • Επίσης, η αγαπημένη του κουνιάδα Κούλα Οικονομίδη προσφέρει στη μνήμη του Μαρίνου Πετρούνια 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

* * *

Στη μνήμη του τίμιου αγωνιστή και δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, 100 ευρώ.

Τούλα Πετρούνια

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μας που σκοτώθηκε το 1948 στο Γράμμο και στη μνήμη της μητέρας μας ΖΩΗΣ που πέθανε το 1967, καθώς επίσης και στη μνήμη του αδελφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που σκοτώθηκε σε μάχη στα Πιέρια προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της ΝΕ Πιερίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ και του «Ρ».

Τα αδέλφια: Χαράλαμπος Μακρίδης, Ελπίδα Ιωαννίδου, Κωνσταντίνος Μακρίδης

***

Στη μνήμη των αγωνιστών ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ο οποίος πέθανε πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία το 1958. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΛΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΧΩΣΤΙΚΙΔΗ, από το Γερακαριό Κιλκίς, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στον «Ρ».

ΛΙΖΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ
ΛΙΖΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ
***

φωτο

Ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, αγωνιστής της ΕΑ και μαχητής του ΔΣΕ, ήταν γραμματέας της ΕΠΟΝ Ανω Πορροΐων Σερρών και στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Διώχθηκε μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας. Εντάχτηκε στο ΔΣΕ και έπεσε μαχόμενος κατά των Αγγλοαμερικάνων και των ντόπιων υποτακτικών τους. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Νίκος Φραγκουλίδης

***

φωτ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, φίλου και συναδέλφου ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ «Ρ», στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου και αξέχαστου συζύγου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΥΚΑΛΑ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Μαντώ Καυκαλά

***

φωτ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, Α΄ αντιπροέδρου της ΠΕΑΕΑ και προέδρου του Παραρτήματος Καλαμάτας, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Ειρήνης, τέως αντιδημάρχου Καλαμάτας, με τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατό του, η συναγωνίστρια Σοφία Θεοδωροπούλου προσφέρει 50 ευρώ για τον «Ρ».

***

φωτ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο λαϊκός μουσικοσυνθέτης ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ, ο «καπετάνιος του κοινωνικού τραγουδιού και του αγώνα», όπως πολύ εύστοχα τον χαρακτήρισε ο «Ρ» σε πρόσφατο αφιέρωμα. Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, φίλου και συμπατριώτη προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 75 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Νίκος Α. Χαρίσης

***

φωτ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, η σύζυγός του Τσιμοπούλου Σοφία (Καίτη) προσφέρει στο ΚΚΕ 25 ευρώ.

ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

Στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφών ΓΡΗΓΟΡΗ και ΦΕΝΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και του αγαπημένου μου συζύγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, αγωνιστή του ΚΚΕ, με εξορίες και περιπέτειες στη ζωή του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σφαγείων - Λόφου Σικελίας Καλλιθέας, με την ευχή να πάνε όλα καλά.

***

φωτ

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε από κοντά μας στις 10.12.2006, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στη ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ 300 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση. Ο συναγωνιστής Αντώνης γεννήθηκε στα 1920 στη Μεσσηνία. Αγωνίστηκε στην Κατοχή με το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γι' αυτό και διώχθηκε. Ολη τη ζωή του έμεινε πιστός στα ιδανικά της Αντίστασης και του ΚΚΕ. Η κηδεία του έγινε στην πατρίδα του το Καλογερέσι Μεσσηνίας.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ

Η οικογένειά του

***

φωτ

Στη μνήμη της αξέχαστης και αγαπημένης μου αδελφής ΛΙΖΑΣ ΨΩΜΙΑΔΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

Πάντα σε θυμάμαι αγαπημένη μου αδελφή Λίζα.

Η αδελφή σου Λούλα

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΑ που δοξάσανε την πατρίδα με τον αγώνα τους μέσα από τον ΕΛΑΣ, όπου είχα την τιμή να συμμετέχω κι εγώ στη 2η Μεραρχία του 34ου Συντάγματος με καπετάνιο τον τιμημένο ΔΙΑΜΑΝΤΗ. Στη μνήμη των αγωνιστών των Ανω Παλαιών Σφαγείων και της αγωνίστριας ΛΙΖΑΣ ΨΩΜΙΑΔΟΥ, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 25 ευρώ και 25 ευρώ στον «Ρ».

ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Από τον αντάρτη του 34ου Συντάγματος Γιούρα Κοσμίδη

***

Στη μνήμη των θυμάτων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι προσφέρω 85 ευρώ, ως πρώτη δόση, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Κερατσινίου(Ταμπούρια).

Γιώργος Γκαμίλης, γιατρός


ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ (2012-11-18 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2006-12-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-12-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-11-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (1999-12-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ