Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προκρίθηκε ένας από τους τρεις

Περισσότερο εύκολα, απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 1-0, και εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» του Κυπέλλου. «Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε ο Τσίγκας που στο 55', έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην επόμενη φάση. Ο αγώνας δεν είχε πολλές συγκινήσεις και θέαμα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, δεν κινδύνευσαν σχεδόν καθόλου αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα απειλητικοί. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι με βασικό στόχο το μηδέν ήθελαν - αλλά δεν μπόρεσαν - να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις.

  • Εντυπώσεις και γκολ μοιράστηκαν, στο «Παγκρήτιο», ΟΦΗ και Λάρισα. Για τη φάση των «16» αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1 - 1 (84' Οφορίκουε - 48' Αλωνεύτης). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι, κυριάρχησαν και απείλησαν. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, περίπου, μετά το μισάωρο. Ομως τα γκολ και οι καλύτερες προσπάθειες έγιναν στην επανάληψη. Αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Ετσι οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν, στις 10 Γενάρη, στο «Αλκαζάρ».
  • Ολα μηδέν στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα και ο Ιωνικός, ύστερα από ένα μέτριο ως κακό αγώνα, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0. Το εισιτήριο για τους «8» λοιπόν θα... σφραγιστεί, στον επαναληπτικό της Νίκαιας (10/1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ