Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκε ο σ. Γιώργος Αδάμ

Κηδεύτηκε χτες το μεσημέρι με πολιτική κηδεία, στο νεκροταφείο Ελευσίνας, ο σύντροφος Γιώργος Αδάμ, στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θριασίου. Ο σύντροφος Γιώργος Αδάμ, που έφυγε πρόωρα στα 51 του χρόνια, από παιδί σχεδόν ακόμα, όταν η Ελλάδα έβγαινε από τη χούντα των συνταγματαρχών, διάλεξε το δρόμο της πάλης και του αγώνα. Από τότε και μέχρι σήμερα αφιέρωσε τη ζωή του στα ιδανικά της εργατικής τάξης, για ένα κόσμο καλύτερο, για το σοσιαλισμό.

Ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας εκ μέρους του Κόμματος, τόνισε: «Είχες βαθιά πίστη για το δίκιο της εργατικής τάξης, την υπερασπίστηκες από όποια θέση βρέθηκες, ως κομματικό στέλεχος, συνδικαλιστής του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και του ΠΑΜΕ. Σε δύσκολες καμπές για το Κόμμα μας, έδωσες με συνέπεια τη μάχη ενάντια στον οπορτουνισμό και τον αναθεωρητισμό. Σύντροφε Γιώργο, συγχώρεσέ μας τον κόμπο στο λαιμό, αλλά σου υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μέχρι τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση, όπως κι εσύ έλεγες».

Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θριασίου μίλησε ο συναγωνιστής και σύντροφός του Γιώργος Κορδής, ενώ δεκάδες σύντροφοι και συναγωνιστές στάθηκαν τιμητική φρουρά δίπλα στο σκεπασμένο με την κόκκινη σημαία φέρετρό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ