Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΜΑ
Σοβαρά ερωτήματα για το θάνατο του 35χρονου

Σοβαρά ερωτήματα γεννά ο ισχυρισμός των δύο αστυνομικών ότι αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν τον 35χρονο αθίγγανο, γιατί αυτός κινήθηκε με το τζιπ στο οποίο επέβαινε εναντίον τους, απειλώντας μάλιστα με ένα πιστόλι που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν ψεύτικο.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, η οποία τους άφησε ελεύθερους και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 35χρονο, θεωρώντας ότι τους επιτέθηκε με όπλο, το οποίο τελικά αποδείχτηκε πλαστικό. Το περιστατικό συνέβη στο Δοξάτο Δράμας κατά τη διάρκεια καταδίωξης ομάδας 6 Αθιγγάνων, που επιχείρησαν να εισέλθουν στον Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων για να κλέψουν μετασχηματιστές.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα έλεγαν ότι ο άνθρωπός τους πυροβολήθηκε πισώπλατα και εν ψυχρώ, ενώ βεβαίωναν μετά και τη συνομιλία που είχαν με τους Αθιγγάνους που κατόρθωσαν να διαφύγουν τη σύλληψη ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο χώρο της αιματηρής συμπλοκής ήταν τέσσερις και όχι δύο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Δράμας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ