Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΕΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Συνεχίζεται η διαμάχη

Κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του για «ασέβεια», «αχαριστία» και «αδιαφορία», η Δ. Λιάνη - Παπανδρέου με χτεσινές της δηλώσεις έδωσε νέα «τροφή» στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και τη «Χαριλάου Τρικούπη» για το αρχείο του Α. Παπανδρέου.

Μετά την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, που εκφράστηκε με την επιστολή του γραμματέα του Ν. Αθανασάκη, ο οποίος άφησε αιχμές για πολιτικά παιχνίδια της Δ. Λιάνη, με αφορμή την απόφασή της να παραχωρήσει τμήμα του αρχείου του Ανδρέα Παπανδρέου που κατέχει στη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, χτες η Δ. Λιάνη επανήλθε και έκανε λόγο για «άκομψους χειρισμούς». Η ίδια, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, επιβεβαίωσε ότι ζητούσε από το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές και γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει να διατηρεί το κομματικό αρχείο του Α. Παπανδρέου.

Οι νέες δηλώσεις και κινήσεις της Δ. Λιάνη, αλλά και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ φανερώνουν ότι οι σχέσεις ανάμεσά τους οδηγούνται σε πλήρη ρήξη. Χτες με δήλωσή του ο Τ. Χυτήρης ανέφερε ότι το «αρχείο του Α. Παπανδρέου ανήκει στη χώρα και το λαό, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ