Πέμπτη 11 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Με ενθουσιασμό στην τελική ευθεία

Με τον «αέρα» της αισιοδοξίας και του ενθουσιασμού, μπαίνουν οι κομμουνιστές και στη Θεσσαλία στην τελική ευθεία της Οικονομικής Εξόρμησης της ΚΕ του ΚΚΕ, δίνοντας ώθηση στην επίτευξη του τελικού στόχου για την κάλυψη και υπερκάλυψη του πλάνου. Εχοντας φτάσει στο τελευταίο «κλείσιμο» στο 65,16% του πλάνου και θέτοντας επόμενο στόχο να πλησιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα το 80%, χωρίς να εφησυχάζουν, οι Κομματικές και οι ΚΝίτικες Οργανώσεις στην περιοχή εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μπουν ακόμα πιο αποφασιστικά και θαρρετά στη μάχη το σύνολο των μελών τους, καθώς και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Μιλώντας στο «Ρ» για τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης και τους στόχους της ο Γ. Λούμας, γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, τονίζει: «Με εντατικούς ρυθμούς έχουν μπει οι Κομματικές Οργανώσεις στο δεύτερο μήνα της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης της ΚΕ του ΚΚΕ. Η Κομματική Οργάνωση Μαγνησίας έχει καλύψει ήδη το 68,25% του πλάνου της και, ήδη, σήμερα (σ.σ. χτες), δύο μέρες μετά το κλείσιμο της Δευτέρας, βρίσκεται στο 70%. Πρωτοπόρες είναι οι Οργανώσεις των ΕΒΕ, καλύπτοντας το 99% του πλάνου, η ΚΟΒ ΑΕΙ "πιάνοντας" το 91% και η Αχτίδα Πόλης το 61%. Αποφασιστικός παράγοντας από την εμπειρία των Κομματικών Οργανώσεων, που είναι πρωτοπόρες, είναι το πλατύ άνοιγμα, ο ενθουσιασμός για την κάλυψη του πλάνου, ο καθημερινός έλεγχος, ο βδομαδιάτικος στόχος.

Ενα ενθαρρυντικό στοιχείο για την τελική θετική έκβαση και αυτής της πολιτικής μάχης είναι η ανταπόκριση του κόσμου, που πολλές φορές δίνει, κυριολεκτικά, από το υστέρημά του. Επίσης, θετικό και ελπιδοφόρο είναι και το άνοιγμα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μαγνησίας της ΚΝΕ που ήδη έχει καλύψει το 94% του δικού της πλάνου - και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι νέοι κομμουνιστές "μας βάζουν τα γυαλιά" - που είναι ιδιαίτερα αυξημένο σε σχέση με άλλες χρονιές.

Οι κομμουνιστές της Μαγνησίας είναι αισιόδοξοι ότι για μια ακόμη φορά, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, θα καταφέρουν να φτάσουν στην υπερκάλυψη του πλάνου και θα δώσουν νέα ώθηση στους αγώνες και στις πολιτικές μάχες που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ