Πέμπτη 11 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ»

ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ... ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ: «Ποιους να εμπιστευτούμε; Τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου που υποστηρίζουν με συνέπεια τις θέσεις τους για τα μη κρατικά ΑΕΙ την τελευταία εικοσαετία, ή εκείνους που τη μία είναι υπέρ της απαγόρευσης λειτουργίας των μη κρατικών ΑΕΙ, την άλλη υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 χωρίς προϋποθέσεις, την τρίτη υπέρ της αναθεώρησης αλλά με προϋποθέσεις; Η απάντηση είναι νομίζω αυτονόητη» (ο Μ. Κοττάκης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ: «ο κ. Θ. Πάγκαλος επέστησε την προσοχή προς όλους ότι είναι μείζον ζήτημα να αναδειχθούν οι υπαρκτές διαφορές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ώστε η κοινή γνώμη να μη θεωρήσει ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ: «Είναι εκτός της προοδευτικής δημοκρατικής πολιτικής λογικής του ΠΑΣΟΚ η συμπόρευσή του με τη Νέα Δημοκρατία (...) με την υποστήριξη της αναθεώρησης του άρθρου 16, δηλαδή με τη συμπόρευσή του με τη Νέα Δημοκρατία, τίθεται αντιμέτωπο με την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και αυτοπαγιδεύεται» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ; «Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Αλαβάνος (ξανα)κάλεσε το ΠΑΣΟΚ "να λειτουργήσει ως αντιπολίτευση και να μην καλύπτει στο κεντρικό για την πολιτική ζωή θέμα του άρθρου 16 τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ"» (η καταγραφή στην «ΑΥΓΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ