Σάββατο 5 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αντίο με ήττα και... νεύρα

Το γκολ του Αλεξανδρή δεν έφτασε για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να σημειώσει την πρώτη του νίκη
Το γκολ του Αλεξανδρή δεν έφτασε για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να σημειώσει την πρώτη του νίκη
Με ακόμη μια ήττα (τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τη σειρά των φιλικών αγώνων που έδωσε στη Γερμανία στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στην τοπική Ουλμ, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχασαν με 2-1, αλλά παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του εκτός του τραυματία Ζε Ελίας που ως γνωστόν θα επανέλθει στην ενεργό δράση, στα μέσα της άλλης βδομάδας.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 αλλά ο Αλέκος Αλεξανδρής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και ισοφάρισε στο 17' ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι. Ομως οι Γερμανοί φάνηκαν πιο τυχεροί και έτσι στο 63' ο Σόουζα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 2-1. Ο Ολυμπιακός πάντως, θα μπορούσε να είχε αποσπάσει την ισοπαλία αν ο Γιαννακόπουλος λίγο πριν το τέλος του αγώνα είχε ευστοχήσει από ευνοϊκή θέση.

Πάντως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν σε φιλικό αγώνα τέσσερις κίτρινες κάρτες (στον Μαυρογενίδη για σκληρό μαρκάρισμα και Λουτσιάνο, Ελευθερόπουλο, Ανατολάκη για διαμαρτυρία) ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γιώργος Αμανατίδης πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια αφού αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα του Γερμανού διαιτητή για δυνατό φάουλ στο χώρο του κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ