Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Θράκη η υπουργός Εξωτερικών

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τις περιουσίες των μειονοτικών θρησκευτικών ιδρυμάτων, στην περιοχή της Θράκης σπεύδει η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γ. Κουμουτσάκος, η Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Θράκη από τις 4 έως τις 6 Φλεβάρη, προσκεκλημένη των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Ροδόπης και Ξάνθης.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σημείωσε ότι η ελληνική πολιτεία συνεχίζει τη σταθερή της γραμμή στην εμβάθυνση και ενίσχυση της πολιτικής της ισονομίας και της ισοπολιτείας που ακολούθησαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ή προβληματισμός ως προς το πώς ο τουρκικός Τύπος ερμηνεύει την πολιτική αυτοπεποίθησης από μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία. Οι ερμηνείες που μπορούν να γίνουν αφορούν, δεσμεύουν ή εκθέτουν αυτούς που τις κάνουν, τόνισε. «Η πολιτική της κυβέρνησης είναι σαφής. Υπάρχει μία σειρά μέτρων και θα μείνω μόνο στον τίτλο τους, ότι πρόκειται να γίνει μία ρύθμιση παλαιών χρεών των Βακουφίων, η οποία βοηθάει να γίνει ένα βήμα μπροστά και να αρθεί η κατάσταση εμπλοκής, πράγμα που επιβάλλει η ευρωπαϊκή πραγματικότητα, την οποία η Ελλάδα συνδιαμορφώνει», είπε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ