Κυριακή 11 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σπύρος Μπακόπουλος
Σπύρος Μπακόπουλος
Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του ακριβού μας συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ στελέχους του ΚΚΕ, τα μέλη της ΝΕ Γερμανίας προσφέρουν 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

* * *

Ο Βαγγέλης Γρηγοράτος από τα Ζερβάτα Σάμης προσφέρει 2.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στη μνήμη των αδελφών του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ (Αστραπόγιαννου) και ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ παλικαριών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των παλικαριών του ΔΣΕ, τα οποία κράτησαν τον αγώνα στα βουνά της Κεφαλονιάς ως το τέλος του 1949.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Αριστεράς ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ από το Δροσάτο Κιλκίς, τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης 1.000 κορόνες Σουηδίας.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ, της συντρόφισσάς μου ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑ και της αδελφής μου ΕΛΛΗΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εικαστικών.

Γιώργος Φαρσακίδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου μας, μέλους της οργάνωσής μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΡΙΕΖΗ, προσφέρουμε 750 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού και τους στόχους του Κόμματός μας, του ΚΚΕ για τα οποία αδιάκοπα αγωνιζόταν και ο σύντροφός μας.

Στέλιος Κουτούφαρης
Στέλιος Κουτούφαρης
Μέλη και φίλοι της ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Κοκκινιάς

* * *

Φωτ.

Στις 17 Γενάρη έκλεισαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, μέλος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Παραρτήματος Βελεστίνου της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του καθώς επίσης στη μνήμη της γυναίκας του ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Μαγνησίας.

Η Κόρη τους Ελένη και η εγγονή τους

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, οι οποίοι καταγόταν από την επαρχία Παρνασσίδας ο ΤΤ. από τις ΗΠΑ προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ (Αλκη) ΖΩΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» στις 14 Νοεμβρίου 1997 και της γυναίκας του ΙΟΥΛΙΑΣ ΖΩΤΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ που πέθανε το 1994, οι οποίοι κυνηγήθηκαν και διώχτηκαν από τους μοναρχοφασίστες και επαναπατρίστηκαν το 1977, ο γιος του Κώστας, η νύφη του Πολυξένη, τα εγγόνια του Αλκιβιάδης και Ιουλία, τα δισέγγονα Κωνσταντίνος και Πολυξένη προσφέρουν 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

***

φωτ. 2

Στις 2 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ.

Ντίνος Κάτσιος
Ντίνος Κάτσιος
Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη της συντρόφισσας του ΟΥΡΑΝΙΑΣ η οποία «έφυγε» από κοντά μας στις 27 Οκτώβρη 2006, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Σάκης, Ρένα, Βασίλης

Τα εγγόνια τους Ευανθία, Μέλανι, Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνος.

* * *

Φωτ.

Στις 10 Φλεβάρη 2007 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χρήστου ΠΑΥΛΟΥ ο οποίος γεννήθηκε στο χωριό Λαγκαδιά Γρεβενών το 1920. ΕΑΜίτης από το 1943 και υπεύθυνος του χωριού του. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου εντάσσεται στον ΕΛΑΣ και υπηρετεί στην Πολιτοφυλακή. Συμμετείχε στη μάχη με Γερμανούς στον Φαρδύκαμπο, στη διακλάδωση Γρεβενών - Καρπερού, στην οποία τραυματίστηκε στο δεξί μάτι του και έχασε εντελώς την όρασή του.

Συλλαμβάνεται μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας και καταδικάζεται από Στρατοδικείο σε 20 χρόνια φυλακής.

Το 1967 συλλαμβάνεται και πάλι από τη χούντα και εξορίζεται στη Γυάρο.

Ως το θάνατό του έμεινε πιστός οπαδός του ΚΚΕ, τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και δραστήριο μέλος του Παραρτήματος Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 120 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Γρεβενών, 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 30 ευρώ στο Παράρτημα Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ.

Ελλη Φαρσακίδη
Ελλη Φαρσακίδη
Η σύζυγός του Μαρία

Τα παιδιά του Κώστας και Ολυμπία

Και τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.

Στις 2 Γενάρη 2007 «έχασα» την πολυαγαπημένη σύζυγό μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ οπαδό του ΚΚΕ. Ζήσαμε μαζί 50 χρόνια.

Στη μνήμη της προσφέρω 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά.

Ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Βαλιανάτος

* * *

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΗΛΙΑ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΡΕΤΕΑ, ΠΑΥΛΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ, προσφέρουμε 130 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Πειραιά.

Θοδωρής, Ρούλα και Ελένη

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ από το Πεδινό Κιλκίς, ο οποίος εκτελέστηκε στις 6 Αυγούστου 1947, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Σοφία Σωτηριάδου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗ στελέχους του ΚΚΕ και στη μνήμη του αδελφού μου ΘΩΜΑ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε το 1949 στη μάχη της Φλώρινας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πασά Κιόσκι Βέροιας, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Αρετή Χατζηθεοδωρίδη

* * *

Φωτ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ από τη Λαδικού Υπάτης, ήταν αγωνιστής για τα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του ο γιος του Γεώργιος Θωμόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΤΑΚΗ ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗ και της αδελφής μας ΜΑΡΙΚΑΣ ΣΤΕΦΟΣΗ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σταυρού Θεσσαλονίκης, 120 ευρώ.

Νίτσα Φιντιρικάκη

Βούλα Πολυζωϊδου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΚΑΛΙΟΥ και του θείου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΝΤΖΗ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 70 ευρώ.

Ιωάννα Πυλωνά
Ιωάννα Πυλωνά
Αστέριος (Τσέλιος) Βακαλιός

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΘΩΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ γεννήθηκε το 1900 στα Πλάτανα Τραπεζούντας. Με τη Μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκε στη Λευκώνα Σερρών.

ΕΑΜίτης και αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, το 1947 κατατάχτηκε στο ΔΣΕ. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία, όπου και πέθανε το 1968.

Προς τιμήν των 60 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ και στη μνήμη του Θ. Ελευθεριάδη, ο γιος του Γιώργος, η νύφη του Χαρίκλεια και οι εγγονές του Ευγενία και Ελένη προσφέρουν 30 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΑΛΕΚΟΥ ΣΕΛΕΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος Σελέκος από τα Μαζέικα Αχαΐας, προσφέρει 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, μέλους του ΚΚΕ από τον Απηδεώνα Αχαΐας, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ και οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Λαρίσσου 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΣΙΩΡΑ προσφέρω 30 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αμπελόκηπων Λάρισας.

Γεωργία Κατσή-Κουσιώρα

* * *

Φωτ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΓΚΟΜΗΤΡΟΣ, ο οποίος πέθανε στις 23 Δεκέμβρη 2006, παιδί πολιτικού πρόσφυγα, γεννήθηκε στην Καισάρεια Κοζάνης. Πέρασε δύσκολα χρόνια δουλεύοντας σκληρά, αλλά αψηφώντας πιέσεις και εκβιασμούς. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και έμεινε μάχιμος και συνεπής αγωνιστής, μπροστάρης στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες ως το τέλος της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια ήταν γραμματέας της ΚΟΒ Ανοιξης στη Βέροια και μέλος της διοίκησης του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας.

Ευκλείδης Χριστοδουλίδης
Ευκλείδης Χριστοδουλίδης
Στη μνήμη του πρόσφεραν για την οικονομική εξόρμηση το Παράρτημα Βέροιας, του οποίου ήταν αντιπρόεδρος ως το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ, μέσω ΝΟ Ημαθίας και ο Σύλλογος Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέσω ΚΟΒ Πασά Κιόσκι Βέροιας, 40 ευρώ.

  • Επίσης στη μνήμη του Παναγιώτη Γκογκομήτρου και της συζύγου του Μαρίας Γκογκομήτρου προσφέρουν, μέσω ΝΕ Ημαθίας, για την οικονομική εξόρμηση τα παιδιά τους 100 ευρώ και τα αδέλφια τους άλλα 100 ευρώ.

** *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των θείων μας ΣΠΥΡΟΥ και ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 80 ευρώ.

Χριστίνα και Τάκης Παπαϊωάννου

Οι βαφτιστήρες τους Ζωή και Τόνια

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ και ΕΥΓΝΩΣΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ. Καθώς επίσης στη μνήμη των αδελφών μου ΓΙΩΡΓΟΥ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και του συντρόφου μου ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ (φωτογραφία), μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλλικού Κιλκίς για την οικονομική εξόρμηση.

Ολγα Χριστοδουλίδου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ και της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΑΒΑΜΗ, η κόρη τους Βαρβάρα και ο γαμπρός τους Αλέξανδρος Τζάκος προσφέρουν 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γουμένισσας Κιλκίς.

Αντωνία Μπακοπούλου
Αντωνία Μπακοπούλου
* * *

Ο Χρήστος Κλειτσινίκος προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση μέσω της ΝΕ Γρεβενών 100 ευρώ στη μνήμη της αδελφής του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΛΕΙΤΣΙΝΙΚΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία πέθανε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, και στη μνήμη του κουνιάδου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΤΣΙΟΥ τον οποίο σκότωσαν οι Γερμανοτσολιάδες στην Ταρκαδόπετρα της Κοζάνης μαζί με άλλα 6 στελέχη του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στις 9 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ Δ. ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗ, ο οποίος έμεινε πιστός στο ΚΚΕ ως το τέλος και στάθηκε δίπλα στο Κόμμα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του. Οσα προβλήματα και αν του δημιούργησαν οι αντίπαλοι του Κόμματος, ποτέ δε λύγισε, ούτε πρόδωσε το Κόμμα του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στις 30 Γενάρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ μέλος του ΚΚΕ. Το κενό που άφησε πίσω του δυσαναπλήρωτο.

Στη μνήμη του προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω του Παραρτήματος Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ και 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γούβας, της οποίας ήταν μέλος.

Η συντρόφισσά του στη ζωή Ελένη

* * *

Στις 13 Φλεβάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Τάκης Φιντιρικάκης
Τάκης Φιντιρικάκης
Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗ και του αδελφού μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗ, ο οποίος πνίγηκε στο ναυάγιο του «ΣΑΜΙΝΑ» προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Χρύσα Κουτούφαρη - Λέκκα

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» στα 76 χρόνια του ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή και αντάρτης του ΕΛΑΣ, πολέμησε ενάντια στους κατακτητές στην Αχαΐα και στην Ηλεία.

Μετά την Απελευθέρωση, επί 40 χρόνια συνδικαλιστής στον κλάδο των οδηγών λεωφορείων, υπερασπίστηκε τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Υπήρξε άξιο τέκνο της εργατικής τάξης. Διακρίθηκε για την κομματικότητα, το ήθος και την ακούραστη προσφορά του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ταμπάχανων Πάτρας.

* * *

Στη μνήμη της μητέρας μας ΑΝΝΑΣ ΣΙΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Νικολάου» Αχαρνών.

Μαρία Σιμιτσοπούλου

* * *

Στη μνήμη των 800 μαχητριών και μαχητών του ΔΣΕ, αγωνιστών οι οποίοι θάφτηκαν - νεκροί και ζωντανοί τραυματίες - στον ομαδικό τάφο στη Φλώρινα. Και, μεταξύ αυτών και φίλοι και συγγενείς, νεαροί αγωνιστές: Η ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Πέτρου ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ γεννημένη το 1927 και ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πέτρου ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ο οποίος γεννήθηκε στα 1929 και ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χρύσανθου που γεννήθηκε το 1928.

Γιώργος Μιχαηλίδης
Γιώργος Μιχαηλίδης
Στη μνήμη τους προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ στην ΚΟ Φλώρινας.

Επίσης, προσφέρουμε 50 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα», στον καθημερινό μας σύντροφο τον «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Οικογένεια Θεοπίστης και Λάζαρου Σπυρόπουλου, Ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ Πολιτικού Επιτρόπου και προέδρου του Παραρτήματος Φλώρινας της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αγωνιστή Ακροναυπλιώτη και πιστού στα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

Καίτη Παμφίλη

* * *

Την 1η Φλεβάρη 2007 «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος αδελφός μας, κουνιάδος και θείος ΑΝΑΤΟΛΙ ΣΕΜΙΚΙΝ. Υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη, πάντα πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά, 50 ευρώ και 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Πειραιά.

Βαλεντίνη και Κωνσταντίνος, Νίκος, Θοδωρής, Ζωή Καλλιγιαννίδη


Γιάννης Ασλάνουγλου
Γιάννης Ασλάνουγλου

Χρήστος Κουσιώρας
Χρήστος Κουσιώρας

Νίκος Καραγιώργος
Νίκος Καραγιώργος

Κώστας Παπαθεοδώρου
Κώστας Παπαθεοδώρου

Ουρανία Κάτσιου
Ουρανία Κάτσιου

Στέλιος Κριεζής
Στέλιος Κριεζής

Ιουλία Ζώτου
Ιουλία Ζώτου

Αλκιβιάδης Ζώτος
Αλκιβιάδης Ζώτος

Γρηγόρης Κουτούφαρης
Γρηγόρης Κουτούφαρης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ