Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΤΗΝ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Υποβολής αιτήσεων υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών

για το Ακαδημαϊκό Ετος 2007-2008

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών ανακοινώνουν ότι συμπράττουν στη λειτουργία Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία», το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τις εξής εξειδικεύσεις:

1. - Λειτουργοί Δημόσιας Υγείας

2. - Πρότυπα και συμπεριφορές Υγείας - Προαγωγή Υγείας

Στο ανωτέρω πρόγραμμα θα γίνουν δεκτοί να φοιτήσουν (32) τριάντα δύο πτυχιούχοι Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμια & T.E.I.) και ειδικότερα Τμημάτων Δημόσιας Υγιεινής, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Επισκεπτών-τριών Υγείας, καθώς και Σχολών με Επιστήμες Υγείας και Κοινωνικές Επιστήμες (εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων).

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) ορίζεται σε δύο (2) διδακτικά εξάμηνα συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας.

Το Ακαδημαϊκό Ετος θα αρχίσει την 1/10/2007 και θα λήξει στις 30/9/2008. Τα μαθήματα θα είναι πρωινά και η φοίτηση υποχρεωτική και κατά συνέπεια οι έχοντες την ιδιότητα του Δημοσίου Λειτουργού πρέπει να έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Ολοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους (αναφέρονται σε σχετικό έντυπο, το οποίο διατίθεται από τη Γραμματεία της Ε.Σ.Δ.Υ. και παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα w.w.w.nsph.gr) από 28 Φεβρουαρίου έως και 23 Μαρτίου 2007 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Ε.Σ.Δ.Υ, (Λ. Αλεξάνδρας 196) σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται η ένδειξη (Αίτηση για το Πρόγραμμα «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία» της Ε.Σ.Δ.Υ.)

Ο ΚΟΣΜΗΤΩΡ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Σ.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ

ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΟΥΤΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ T.E.I.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ