Σάββατο 24 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Πλατύ άνοιγμα για τα συλλαλητήρια και την απεργία

Εντείνονται οι εξορμήσεις και οι συσκέψεις των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ μπροστά στις 8 και τις 29 του Μάρτη

Συναγερμό σε όλους τους κλάδους έχουν σημάνει τα ταξικά συνδικάτα
Συναγερμό σε όλους τους κλάδους έχουν σημάνει τα ταξικά συνδικάτα
Σε όλη τη χώρα απλώνεται μέρα με τη μέρα το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων προς τους εργαζόμενους να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα για τις κλαδικές Συμβάσεις και να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια στις 8 του Μάρτη και στην απεργία στις 29 του Μάρτη που διοργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα που παλεύουν μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ. Μέχρι στιγμής, έχουν αποφασιστεί συλλαλητήρια στις παρακάτω πόλεις:

  • Στην Αθήνα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Η απεργιακή συγκέντρωση στις 29 του Μάρτη θα γίνει επίσης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 11 π.μ. Οι εξορμήσεις συνεχίζονται τις επόμενες μέρες σε επιχειρήσεις όπως η «Τελεπερφόμανς», η «Μέλλον», η «Μούλτι Κολέξιον», η «Δέλτα Σίγκιουλαρ», η «Ερμής Σεκιούριτι» και το «Πλαίσιο» (Μεταμόρφωση).
  • Στον Πειραιά, στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο.
  • Στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου. Η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ προγραμματίζει πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 27 του Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στη Λάρισα (με απόφαση του Εργατικού Κέντρου, που κήρυξε και απεργία στις 29/3), στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
  • Στο Βόλο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.
  • Στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
  • Στην Αμφισσα (με απόφαση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας που έχει κηρύξει και απεργία για τις 29 Μάρτη), στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαού.
  • Στο Αλιβέρι, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στη Χαλκίδα, στις 6.30 μ.μ., στα φανάρια της Νεάπολης.

Αποφάσεις για τη διοργάνωση συλλαλητηρίων και την κήρυξη απεργίας στις 29/3, έχουν πάρει ακόμα τα Εργατικά Κέντρα Νάουσας, Αρτας και Αγρινίου. Συσκέψεις πραγματοποίησαν και οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα, όπου καθορίστηκε ο σχεδιασμός και το πρόγραμμα δράσης τις μέρες που απομένουν μέχρι τα συλλαλητήρια. Αντίστοιχες συσκέψεις πραγματοποιούνται στην Πρέβεζα (Δευτέρα 26/2, 8.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο) και στο Ηράκλειο (Τρίτη 27/2, 7 μ.μ., Εργατικό Κέντρο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ