Τρίτη 27 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Λουλούδι «αριστερής» κοπής...

«Είναι υποκριτές του αισχίστου είδους όσοι διατείνονται ότι το άσυλο είναι δευτερεύον θέμα. Παίζουν άσχημο παιγνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού. Είναι τόσο υψηλής εθνικής σημασίας θέμα, ώστε θα έπρεπε να εισαχθεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο με ορατό στόχο ακόμη και την κατάργησή του» (ο αντιπρύτανης του Γεωπονικού Λ. Λουλούδης / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

...συναντά «δασκάλους» ανησυχούντες...

«Οι πανεπιστημιακοί συμφώνησαν ότι το κλειστό πανεπιστήμιο αποτελεί πράξη αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για ένα νομοσχέδιο μάλλον "αναιμικό" που σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογεί τη συνεχιζόμενη παράλυση των πανεπιστημίων» (οι «1.000» που έγιναν «200» / «ΤΑ ΝΕΑ»).

...και συγκροτούν «επαναστατικό κίνημα»

«Οι "κουκουλοφόροι" ή "γνωστοί - άγνωστοι" δεν είναι κάποια υπερκόσμια όντα, ή κάποιες σκοτεινές - καλτ φιγούρες που στη στιγμή αλλάζουν το κοστούμι του "μυστικού πράκτορα" ή τη στολή του αστυνομικού και φορούν το αμπέχονο του αντιεξουσιαστή. Κάποιος που ακριβώς για να μην αποκαλυφθεί το "τρομερό μυστικό" του φορούσε κουκούλα. Η εικόνα του τηλεοπτικού φακού αποκάλυψε την πραγματικότητα που οι "παλαιολιθικοί" τύποι, οι οποίοι υποδύονται τις ηγεσίες σύγχρονων αριστερών κομμάτων, αρνούνται να αντιληφθούν ή να αποδεχτούν (...) η δράση των κουκουλοφόρων αποτελεί (...) έκφραση μιας αντίληψης, αρκετά θολής και ακαθόριστης είναι αλήθεια για ρήξη με το σύστημα, σε όλα τα επίπεδα, με τη χρήση κάθε μέσου» (το σχόλιο στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ