Πέμπτη 1 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΙΝΗΣ: Από τους 38 στους 28 μήνες φυλάκισης μείωσε χθες το Εφετείο την πρωτόδικη ποινή του Δημήτρη Αϊβατζίδη, ο οποίος «επιτέθηκε» τον Ιούνη του 2002 στο σπίτι του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Χθες το δικαστήριο αναγνώρισε στον δράστη καλή συμπεριφορά επί μακρό χρονικό διάστημα μετά την πράξη του. Ο Αϊβατζίδης εξαγόρασε την ποινή του, πληρώνοντας 7.500 ευρώ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ: Από ανακοπή υποστηρίζει ο συνήγορος του Δημήτρη Βρακατσέλη ότι πέθανε ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ, Γιάννης Βαρθολομαίος. Τον ισχυρισμό αυτόν τον στηρίζει σε εκτιμήσεις Αγγλων ειδικών που επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες. Στο μεταξύ, αναμένεται η απόφαση της 6ης τακτικής ανακρίτριας αναφορικά με το αίτημα του κατηγορουμένου για εκταφή της σορού του Γ. Βαρθολομαίου και αναπαράσταση στην πολυκατοικία της οδού Λυκάβου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ: Ελεύθερος προσωρινά μετά την απολογία του αφέθηκε χτες ο 19χρονος - που την περασμένη Παρασκευή σκότωσε τον πατέρα του στη Νίκαια - λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα. Την τελική απόφαση για προφυλάκιση ή μη, θα λάβει τις επόμενες μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ: Πέθανε χτες, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, αντιπρόεδρος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο ιεράρχης είχε εκλεγεί μητροπολίτης Μεσσηνίας το 1965.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ