Πέμπτη 1 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΛΕΙΑ
Απέκλεισαν τον Πύργο

Σε ωριαίο αποκλεισμό του δρόμου προχώρησαν χτες το πρωί οι αγρότες της Ηλείας στην είσοδο του Πύργου, που συνεχίζουν τον αγώνα κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης και απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί στη διάρκεια της πολύχρονης πάλης τους.

Αγρότες του νομού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), διατράνωσαν για μια ακόμη φορά με δυναμικό τρόπο την αντίθεσή τους στην ακολουθούμενη πολιτική, που στόχο έχει την εξόντωση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, κτηνοτρόφοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξευτελιστική τιμή του γάλακτος, άδειασαν δοχεία με γάλα στην εθνική οδό.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Χρήστος Γιαννόπουλος, μιλώντας στους αγρότες τόνισε πως ο αγώνας τους γίνεται για το σύνολο της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης, που απειλεί τα εισοδήματά τους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη του συντονισμού της πάλης με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα που επίσης πλήττονται από αυτή την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ