Πέμπτη 1 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ζόρικοι... επισκέπτες

Εντός των... οίκων τους αγωνίζονται σήμερα Ολυμπιακός και Αρης για την 3η αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα. Υποδέχονται αντίστοιχα τις ισχυρές ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπενετόν Τρεβίζο, με περιθώρια απωλειών σχεδόν ανύπαρκτα. Αλλωστε είναι γνωστό ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης οποιοδήποτε στραβοπάτημα εντός έδρας μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό σημείο για τους στόχους της κάθε ομάδας.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης να διατηρήσει το αήττητο στο Φάληρο. Αλλωστε, το δεδομένο ότι στο Β' γύρο οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δυο παιχνίδια εντός έδρας (Παρτιζάν, Μάλαγα) κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο τους, σε συνδυασμό και με τη μια νίκη εκτός, στο Βελιγράδι. Προσοχή και συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Πίνι Γκέρσον, που τους κάλεσε παράλληλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο «Αλεξάνδρειο» ο Αρης τα... ξαναλέει με την Μπενετόν Τρεβίζο μετά τον Α' γύρο της διοργάνωσης, όπου στη Θεσσαλονίκη τους είχε κερδίσει (είχε χάσει στην Ιταλία). Οι «πράσινοι» της Ιταλίας ήταν ουσιαστικά αυτοί που του χάρισαν την πρόκριση, κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική τη Νάπολη. Πάντως με δυο ήττες στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής, ο Αρης δεν έχει και πολλά να σκεφθεί για το σημερινό παιχνίδι, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο...

  • Ο Παναθηναϊκός, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, νίκησε τελικά την Πρόκομ στην Πολωνία με 75-69.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ