Πέμπτη 15 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανταγωνισμός και... προστασία

Για «ισχυρή συμμαχία πολιτείας, κοινωνικών εταίρων και κάθε πολίτη» έκανε λόγο στο χτεσινό του μήνυμα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή ο πρωθυπουργός, δίνοντας το στίγμα της κυβερνητικής πολιτικής γύρω από ζητήματα προστασίας καταναλωτή.

Λες και οι εργαζόμενοι, εκείνοι που θησαυρίζουν λεηλατώντας καθημερινά το εισόδημά τους και η κυβέρνηση, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τελευταίων, έχουν κοινούς στόχους! Στο ίδιο μοτίβο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης επανέλαβε ότι για την κυβέρνηση η πολιτική της «προστασίας» των καταναλωτών περνά μέσα από την ...«ενίσχυση του ανταγωνισμού».

Πώς τώρα γίνεται να επικαλούνται την πολιτική που αποτελεί το πρόσχημα για την επιβολή κάθε αντιλαϊκού μέτρου, ως την πολιτική που προστατεύει τους καταναλωτές, αυτό μόνο οι θιασώτες της κεφαλαιοκρατίας και του εκμεταλλευτικού συστήματος, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το καταλαβαίνουν. Για τους εργαζόμενους η «ενίσχυση του ανταγωνισμού», έχει πλέον ταυτιστεί με το «πάτημα» κάθε λαϊκής κατάχτησης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ